Salin käyttöaste juuri nyt:

Raikas Alku

19,90 

Kaipaisitko apua saliharjoittelun aloittamiseen? Halusimme madaltaa kynnystä lähteä salille ja luoda sinulle ensimmäisen kuntosaliohjelmasi Prässi kuntokeskukseen – tai mihin salille tahansa! Tehokas koko vartalon ohjelma toimii myös oppaana Prässi kuntokeskuksen kattavaan laitevalikoimaan.

Tutkimusten mukaan treeniohjelmalla on merkittävä vaikutus kehittymiseen ja harjoittelumotivaatioon. Älä haaskaa aikaa salilla harhailuun – tätä ohjelmaa noudattamalla saat parhaan hyödyn irti ensimmäisistä salitreeneistä!

Raikas Alku on tehokas 1-jakoinen kuntosaliohjelma, jossa treenataan kehon jokainen päälihasryhmä. Treenaa 1-3 kertaa viikkoon, vahvistu ja näe tulokset! Ohjelmasta voit helposti edetä Raikas Jatko I– tai II-ohjelmiin.

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >