Salin käyttöaste juuri nyt:

7 Days -ruokaohjelma

Tavoitteena painonpudotus? 7 Days -ravintovalmennuksen ideana on saada painosi laskemaan syömällä riittävästi ja säännöllisesti ihan tavallista terveellistä kotiruokaa, mutta hiilihydraattitietoisesti.

Ohjelmassa syödään lihaa, kalaa, kanaa, kananmunia, täysrasvaisia maitotuotteita, riisiä, kasviksia, salaattia, marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä, oliiviöljyä ja voita sekä viljoista vain kauraa. Ohjelmassa ei syödä prosessoituja valmistuotteita, kuten proteiinipatukoita, eikä myöskään rasvattomia maitotuotteita.

Syömällä ohjeen mukaan saat painosi lähtemään laskuun jo ensimmäisen viikon aikana.

Ohjelman jokaiselle seitsemälle päivälle on laadittu päivän kaikki ateriat ja jokainen päivä on erilainen. Ohjelmassa pidetään päivittäin hiilihydraatit välillä 70–110 grammaa eli hiilihydraatteja syödään joka päivä, mutta rajoitetusti. Kalorit vaihtelevat päivittäin välillä n. 1700–2050 kcal eli on tärkeää syödä päivittäin riittävästi, joinakin päivinä energiaa hieman enemmän, mutta silti hiilihydraatteja rajoittaen, näin vältetään nälkävelkaa.

Ohjelmaa noudatetaan vähintään 4 viikon ajan.

Ohjelma on suunnattu naisille.

Ohjelmien ruuat ovat maistuvia ja helppoja tehdä, ei mitään kikkailuja.

Uskomme niin kovasti ohjelmaan, että uskallamme luvata sille 100% tyytyväisyystakuun!

7 Days -ravinto-ohjelma sisältää:

– Kaikki ateriat viikon jokaiselle päivälle

– Arkea helpottavia vinkkejä ruokailuun

– Reseptejä ja kokkausohjeita

– Ohje sopii naisille, jotka haluavat pudottaa painoa (myös miehet voivat noudattaa nostamalla annoksia itsenäisesti hieman isommiksi)

– Maistuvia hetkiä ohjelman parissa!

Yleensä naisten suurin ongelma painonpudotuksessa on, että kun innostutaan pudottamaan painoa, aletaankin syödä aivan liian vähän ruokaa. Jonkin ajan kuluttua nälkävelka on liian kova, jolloin jaksaminen ja motivaatio kärsii. Eli ei toimi pitkällä aikavälillä.

Asiakaskokemuksia

”Hoksasin ainakin itse, että huomaamattani olen syönyt jotain pientä ja siitä on kertynyt sitten ylimääräistä ja paino ei tipu. Olen myös syönyt liian pieniä annoksia, joten suurilla välipaloilla on tullut korvattua oikeaa ruokaa. Vointi oli hyvä, hyvin jaksoi treenata ja unen laatu oli hyvä. Ajoittain oli nälkä, mutta se lienee ihan hyväkin asia, kehon oikeat viestit alkoivat toimia!”

– Neljän viikon aikana asiakkaan vuosia paikallaan junnannut paino tippui 2 kg, vyötäröltä lähti 7 cm ja lantiolta 3 cm!

7 Days -ruokaohjelman on laatinut Prässin perustaja Katja Kukkula.

Katja on niitä harvoja suomalaisia personal trainereita, jotka ovat tehneet päätöikseen valmentajan työtä jo 15 vuoden ajan. Katjan sadat asiakaskokemukset ja intohimo terveellisen ravitsemuksen kehittämiseen ovat luoneet pohjan Prässin ravintovalmennuksen rungolle.

Katjan ajatus perustuu helppoon ja nopeaan perusruokaan eikä sisällä mitään ylimääräistä tai sellaista, mitä ei lähes joka kodista löydy. Ymmärrämme, että arjen kiireessä ei ole aina mahdollisuutta käyttää liikaa aikaa ruoan tekemiseen. Juuri näihin asioihin myös 7 Days -ravintovalmennuksen voisi kiteyttää.

Nopeasti, helposti, terveellisesti ja puhtaasti.

7 Days -ruokaohjelma

Hinta: 39 €

Saat materiaalit heti käyttöösi
Ohjelma sisältää kaikki ateriat viikon jokaiselle päivälle

Noudata ohjetta vähintään 4 viikon ajan ja näe tulokset!

UUTUUS!

7 Days -valmennus naisille

7 Days -ruokaohjelma nyt myös yhdistettynä treeniohjelmiin ja kehityksen seurantaan!

Tämä neljän viikon valmennus on sinulle, joka haluat pudottaa painoa, syödä ravinteikkaasti ja järkevästi sekä treenata sinulle parhaalla tavalla. Valmennukseen kuuluu kehonkoostumusmittaukset alkuun ja loppuun sekä ohjelmien läpikäynti ammattitaitoisen valmentajan kanssa. Neljän viikon jälkeen voit jatkaa ohjelmien noudattamista omatoimisesti pidempäänkin. Tällä kombolla haluamasi tulokset ovat taatut!

Valmennuksen kesto: 1 kk, voit aloittaa milloin tahansa!

Sisältö:

7 Days -ruokaohjelma
1kk-salijäsenyys Prässi Kuntokeskukseen
2-jakoinen kuntosaliohjelma (ylä- ja alavartalo-ohjelmat)
2x kehonkoostumusmittaus, valmennuksen alussa ja lopussa
Kaikki harjoitusohjelmat, tekniikkavideot ja -ohjeet kalenteroituna Kuntosi-sovelluksessa
2x valmennustapaaminen

Harjoituskalenteri3-4 treeniä/vko, sisältäen kuntosalitreeniä, ulkoilua/aerobista tai Prässin ryhmäliikuntaa

Nyt huippuhintaan – valmennuksen arvo sisällöltään normaalisti yli 200 €!

Kysy lisää: katja.kukkula@prassi.fi