Salin käyttöaste juuri nyt:

Raikas Jatko I

24,90 

Oletko valmis viemään saliharjoittelusi seuraavalle tasolle? Ohjelmassa siirrytään muutamaan vapailla painoilla tehtävään liikkeeseen, kuten jalkakyykkyyn ja penkkipunnerrukseen. Kuntosaliharjoituksesi saa taas uuden suunnan ja lihaksesi uusia ärsykkeitä. Raikas Jatko I on oikea valinta jo hieman salilla treenanneelle, joka haluaa oppia treenaamisen perusteet.

Isot moninivelliikkeet, kuten jalkakyykky, haastavat kehoa huomattavasti tehokkaammin kuin laitteessa tehtävät liikkeet. Ne kuluttavat myös enemmän energiaa ja auttavat samalla pienentämään kehon rasvaprosenttia.

Raikas Jatko I on tehokas 1-jakoinen kuntosaliohjelma, jossa treenataan kehon jokainen päälihasryhmä. Toimivien harjoitteiden lisäksi opit tärkeiden pääliikkeiden, kuten jalkakyykyn ja penkkipunneruksen, perustekniikat. Ohjelma on jatkoa Raikas Alku -ohjelmalle ja tästä voit helposti edetä Raikas Jatko II -ohjelmaan.

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >