Salin käyttöaste juuri nyt:

Valmiit kuntosaliohjelmat

Haluatko parempaa kuntoa ja terveyttä, lisää lihasmassaa, kiinteytyä, voimaa, lajiasi (hiihto, juoksu, pallopelit jne.) tukevaa harjoittelua, spesifisiä ohjelmia esim. käsivarsille, pakaroille?

Salilla harjoittelu on tehokasta, kun harjoittelee tavoitteen mukaisella ohjelmalla. Onko sinulla tavoite harjoitteluun?

Kaikki ohjelmat on testattu ja hiottu toimiviksi. Kaikki metodit perustuvat tutkittuun tietoon ja mahdollistavat täten parhaan mahdollisen kehittymisen. Kehitämme koko ajan uusia ohjelmia erilaisiin tavoitteisiin.

Aloita valitsemalla kategoria ja mahdollista maksimaalinen kehittyminen!

Aloittavalle treenaajalle
Lihasmassan hankinta
Voiman hankinta
Liikkuvuus
Raskaus & synnytyksen jälkeen
Painonhallinta & kiinteytyminen
Erikoisohjelmat tietyille lihasryhmille
Yksilölliset kuntosaliohjelmat (esim. vammojen kuntoutukseen, urheilulajia tukemaan jne. Ohjelma suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa)

Uskomme niin kovasti ohjelmien toimivuuteen, että pystymme lupaamaan niille 100% tyytyväisyystakuun!

Valmentajan kanssa vai ilman?

Ohjelmia voidaan ostaa kahdella tavalla. Jos olet harjoitellut aiemmin ja osaat perustekniikat salilla, voit ostaa ohjelmat huoletta ilman valmentajan tapaamista. Jos taas sinusta tuntuu, että kaipaat varmistusta liikkeiden tekniikkaan tai ohjelman metodiin, voit helposti liittää ohjelman ostoon valmentajan tapaamisen.

Ohjelmat ovat ostettavissa Prässin verkkokaupassa. Kaikista myytävistä ohjelmista on tarkemmat sisällöt kaupassa ohjelman alla. Tutustu ohjelman sisältöön ja valitse omiin tavoitteisiisi sopiva ohjelma. Ohjelma tulee itse kehittämäämme Kuntosi- sovellukseen omaan henkilökohtaiseen kalenteriisi. Ohjelmassa on kaikista liikkeistä selkeä sanallinen ohje ja tekniikkavideo.

Hox! Tiesithän, että sinun ei välttämättä tarvitse olla Prässi kuntokeskuksen asiakas tai asua Limingassa ostaaksesi Prässin valmiita ohjelmia. Harjoittelu ja yhteydenpito tapahtuvat kätevästi Kuntosi-sovelluksella.

Kuntosi-sovellus

Kaikki ohjelmat tulevat itse kehittämäämme Kuntosi-valmennussovellukseen. Sieltä ohjelmien seuraaminen ja tekeminen on helppoa. Ohjelma löytyy Kuntosin omasta henkilökohtaisesta kalenterista. Ohjelmassa on jokaisesta liikkeestä sanallinen ohje ja tarkempi video liikkeen oikeaan suoritustekniikkaan. Ohjelmassa on määritelty sarjojen ja toistojen määrä. Voit itse määritellä kuorman jokaiselle liikkeelle. Ohjelma muistaa edellisellä kerralla tehdyn kuorman, joten sinun ei tarvitse muistella millä painolla teit liikkeen viimeksi.

Ohjelma skaalautuu kaikille päätelaitteille, joten voit tutustua ohjelmaan helposti esim. tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Ohjelmat ovat aina saatavillasi sähköisessä muodossa. Jos haluat, voit tulostaa niistä myös kuvalliset ohjeet. Ohjelmat jäävät talteen profiilisi alle Kuntosi-sovellukseen, joten voit aina palata myös vanhoihin ohjelmiin. Kuntosi-tunnukset kuuluvat automaattisesti Prässin jäsenille.

Jos et ole Prässin kuntosaliasiakas, saat tunnukset voimaan aina 3 kuukaudeksi ohjelman ostopäivästä lähtien. Halutessasi voit ostaa Kuntosin itselle helposti jatkuvaan käyttöön verkkokaupasta, joko 6kk- tai 12kk-pakettina.