Salin käyttöaste juuri nyt:

Sami Kuivala

Sami Kuivala

050 5981 188 / info@prassi.fi

KOULUTUKSET

Hierojan ammattitutkinto: Hieroja, urheiluhieroja

TARINANI

7 vuotta istumatyötä ja aikuisiällä aloitettu urheiluharrastus veivät usein hoitopöydälle. Asiakkaan roolissa saadut positiiviset kokemukset ja kiinnostus omaa hyvinvointia kohtaan saivat vaihtamaan ammattiin, jossa pääsen auttamaan ihmisiä voimaan paremmin ja samalla itse opin lisää päivittäisen tekemisen kautta.

Vahvuudet: hartiaseudun ongelmat, rasitusvammat, urheilijan lihashuolto.

Hieronta on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hoidosta saadaan paras hyöty irti kun se suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Kerro siis rohkeasti tilanteestasi, niin mietimme yhdessä parhaan hoitosuunnitelman sinulle.

Hieronnan hyödyt

Hieronta on lihaskudosten käsittelyä, joka mm. tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa iästä riippumatta. Hieronnan tarkoitus on rentouttaa jännittynyttä lihasta ja palauttaa sitä kovasta harjoittelusta.

Hieronnalla on todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin. Hieronnan tavoite määräytyy aina haastattelun pohjalta asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.

Hieronta toimii erinomaisena lisänä urheilijan palautumiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn ja tukemaan kuntoliikkujan lihashuoltoa. Hieronta palauttaa myös istumatyöntekijää päivän rasituksista.

Kenelle sopii?

Hieronta sopii työssäkäyville, ikääntyneille ja urheilijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Voit käydä hieronnassa myös ilman salin asiakkuutta.

Hinnasto

30 min, 38 €
45 min, 43 €
60 min, 48 €
75 min, 57 €
90 min, 65 €

Hierojat: Sami Kuivala ja Vesa-Pekka Pasanen
Puh: 050 598 1188

 

TERVETULOA!