Salin käyttöaste juuri nyt:

Miksi Prässille valmennukseen?

Meillä on kunnianhimoinen ajatus, että jokaisella Prässin asiakkaalla olisi jokin suunnitelma tai ohjelma miten salilla edetä. Olemme kehittäneet Kuntosi-sovellusta vuosien ajan, jotta voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa harjoittelun tueksi. Kuntosi-sovelluksen tunnukset kuuluvat kaikille salin jäsenille, mutta parhaan hyödyn saat irti esimerkiksi ostamalla ohjelman tai tulemalla verkko-, yksilö- tai pienryhmävalmennukseen.

Lisäksi valmennamme ja viestimme voimakkaasti puhtaan ja luonnollisen ravitsemuksen puolesta, korostamme voimavarojen riittävyyttä ja annamme keholle aikaa palautua.

Aloita vaikka valmiista kuntosaliohjelmista, kehity lisää valmentajan avulla, liity suosittuihin pienryhmä- tai verkkovalmennuksiin. Kun sinulla on tavoite – Me teemme sinusta vahvan.

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on Prässin suosituin valmennusmuoto. 10 vuotta vedettyjä ryhmiä, satoja tyytyväisiä asiakkaita ja lukemattomia onnistumistarinoita. Prässin pienryhmävalmennukset perustuvat aina kokonaisvaltaisuuteen, tiimihenkeen ja laadukkaaseen sisältöön. Ryhmiä on monenlaisia ja jokainen voi osallistua omana itsenään. Vaikket tuntisi ryhmästä ketään ennestään, voimme luvata, että saat ryhmästä uusia ystäviä ja harjoituskavereita. Sinun ei tarvitse osata valmiiksi kaikkea, sillä valmentajat opastavat kaikessa, myös henkilökohtaisesti. Pienryhmässä harjoittelu on yksilövalmennusta edullisempaa – laadusta tinkimättä.

Prässin pienryhmävalmennukset vaihtelevat ja käynnistyvät kausittain, yleensä syksyllä ja alkuvuodesta.

 

Kuntosaliohjelmat

Jos todella haluat hyötyä salijäsenyydestäsi, tarvitset hyvän ohjelman. Me Prässillä haluamme, että jokaisella treenaajalla olisi mahdollisuus hankkia itselle sopiva ohjelma. Miksi tarvitsen kuntosaliohjelman?

  • Taattu kehitys
  • Progressiivinen ylikuormitus eli oikeat sarjat, toistot, palautumisaika ja vastus kalenteroituna
  • Saat motivaatiota treenata ja ylipäänsä lähteä salille
  • Järkevä ajankäyttö
  • Oikeat tekniikat

Myymämme kuntosaliohjelmat on tehty Prässin salilla, joten liikevideoiden avulla laitteet löytyvät helposti eikä sinun tarvitse käyttää aikaa harhailuun. Videoilta opit tietenkin myös tekniikat, joita voit hyödyntää salilla kuin salilla. Lisäksi ohjeet löytyvät kuvina ja tekstinä.

Me autamme sinut tavoitteeseen laajasta kattauksesta valmisohjelmia tai sinulle yksilökohtaisesti räätälöidyin ohjelmin.

Saatavilla Prässin verkkokaupasta:

Aloittavalle treenaajalle
Lihasmassan hankinta
Voiman hankinta
Liikkuvuus
Raskaus & synnytyksen jälkeen
Painonhallinta & kiinteytyminen
Erikoisohjelmat tietyille lihasryhmille
Yksilölliset kuntosaliohjelmat (esim. vammojen kuntoutukseen, urheilulajia tukemaan jne. Ohjelma suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa)

Yksilö- ja parivalmennus

Prässin yksilö- ja parivalmennus tarjoavat mukavan tavan haastaa itseäsi Prässin ammattitaitoisten valmentajien ohjaamana. Panostamme vahvasti ymmärtääksemme asiakkaan arkea ja ohjelmoimme liikunnan voimaannuttavaksi kokemukseksi. Kokemuksen ja ammattitaidon avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit valita yksilö- tai parivalmennuksen 3kk- tai 6 kk-kokonaisuudeksi. Valmennuksen alkuhaastattelu on aina ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Yhdessä jutustellen saat kuvan valmentajasta ja valmennuksetsta, jonka jälkeen on helppo päättää mahdollisen valmennussuhteen aloittamisesta.

Yksilö- ja parivalmennus eroavat toisistaan vain hinnan perusteella. Parivalmennus on hieman edullisempaa kuin yksilövalmennus ja soveltuu erinomaisesti pariskunnille ja kavereille. Parivalmennuksessa ohjelmat tehdään yhteisiksi, joten samanlaisesta lähtötasosta on etua.

Tutustu valmennusvaihtoehtoihin ja varaa ilmainen haastatteluaika heti!

Ravintovalmennus

Olemme hioneet omaa ravintovalmennusta kohta 13 vuotta ja saamme sillä valmennusasiakkaidemme kanssa loistavia tuloksia. Nyt kuka vain voi ostaa suositun Prässin ravintovalmennuksen erikseen!

Omassa ajattelussamme ravitsemuksen tulee olla kestävää eikä se saa aiheuttaa epätoivottuja tuloksia, kuten väsymystä, kataboliaa ja ärtyneisyyttä. Ideologiassa on tärkeää ymmärtää hiilihydraattien, proteiinin ja rasvan osuus kokonaisenergiamäärästä ja osata suhteuttaa se omaan arkeen. Valmennuksen jälkeen tiedät tarkasti mitkä ovat oman annoksen makrosuhteet ja osaat muokata niitä sopivaksi omaan arkeen. Tämän jälkeen et koskaan tarvitse enää mitään dieettejä!

Tutustu ravintovalmennuksiin ja niiden sisältöön verkkokaupasta ja liity satojen tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Uskomme niin kovasti omaan ravintovalmennukseen, että uskallamme antaa sille 100% tyytyväisyystakuun.

Yksilö- ja ryhmävalmennukset verkkovalmennuksina (tulossa)!

Kehittelemme paraikaa suosittuja yksilö- ja parivalmennuksia toteutettavaksi hieman kevyemmin verkossa. Mikä parasta, et jää näissä valmennuksissa mistään paitsi. Voit toteuttaa ne oman aikataulun mukaan, missä ja miten vain. Hinta on edullisempi kuin valmennuksissa yleensä, joten valmennuksiin osallistuminen ei ainakaan enää tämän jälkeen ole kiinni hinnasta!

Pitkään kehitetyt valmennuksen prosessit etenevät samalla tavalla kuin kontaktivalmennuksessa. Jokaiselle valmennukseen osallistujalle määritellään henkilökohtainen valmentaja, joka toimii apuna koko valmennusprosessin ajan. Voit halutessasi kysyä mieltä askarruttavista asioista valmentajalta, joten et ole valmennuksessa yksin.

Valmennuksessa käytetään apuna itse kehittämäämme Kuntosi-sovellusta, jossa video-ohjattujen harjoitusohjelmien lisäksi on kaikki mitä valmennukseen tarvitaan. Pysy siis kuulolla. Ilmoitamme heti, kun valmennuksiin osallistuminen on mahdollista.

Valmennusideologiamme

Prässin valmentajia yhdistävät seuraavat asiat: intohimo, ammattitaito, kokonaisvaltaisuus, ymmärrys ja tuki. Prässin valmennusideologia kiteytyy sanoihin: tapa, mieli, voima, teho, tahto ja taito.

Prässin valmennus perustuu asiakaslupaukseemme: ”Teemme sinusta vahvan”. Kokonaisvaltaisesti vahva on tasapainossa niin liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen kuin mielen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta. Valmennuksessa keskitytään siis jokaiseen hyvinvoinnin osa-alueeseen, joita ovat stressinhallinta, riittävä uni, ravitsemus, lihaskunto, aerobinen harjoittelu, kehonhuolto ja järkevä arjen suunnittelu.

Prässi on ensisijaisesti valmennuskeskus ja tilat mahdollistavat menestyksekkään harjoittelun. Työkaluina valmennuksessamme on valmentajien pitkä valmennuskokemus ja sisäinen koulutus sekä itsekehittämämme Kuntosi-valmennussovellus. Ainutlaatuinen valmennusmenetelmämme on antanut meille mahdollisuuksia päästä entistä parempiin tuloksiin asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme yksilö-, pari- ja ryhmävalmennuksia. Jokainen valmennus aloitetaan kattavalla haastattelulla, joka on ilmainen eikä sido vielä mihinkään.

Haluatko valmennukseen?

Ota yhteyttä
info@prassi.fi tai suoraan valmentajaan!