Prässi Oy:n tavoitteena on tarjota laadukkaita yksilön, ryhmän tai yrityksen tarpeen huomioonottavia liikunta-, hyvinvointi- ja valmennuspalveluja.

Pääasiallisia palveluitamme ovat Personal trainer -palvelut. Toteutamme myös liikunnallisia ryhmiä, kuten Fitness-tiimi, harrasteurheilijat (esim. jääkiekko) ja huippu-urheilijat. Näihin ryhmiin haemme koko ajan lisää innostuneita tavoitteellisesti harjoittelevia ihmisiä. Ryhmässä harjoittelu antaa uutta ulottuvuutta harjoitteluun ja ryhmän tuen merkitys harjoittelussa ja hengen luonnissa on merkittävää. Lue lisää rymistä ryhmävalmennuksen alta.

Merkittävässä osassa valmennustamme ovat myös viikoittain pidettävät Prässi-treenit, jotka ovat toiminnallista harjoittelua lähinnä oman kehon painoa vastaan.

Ravitsemusvalmennuksesta on tullut koko ajan yhä merkittävämpi osa valmennusta. Hyvin moni asiakaamme on saanut ravitsemuksen myötä uuden suunnan elämäänsä.

Järjestämme myös säännöllisesti ja tilauksen mukaan esim. yrityksille juoksukouluja, jossa pääpaino on juoksuharrastuksen turvallisella aloittamisella ja harjoittelun progressiivisella ohjelmoinnilla.

Painonhallintaryhmiä menee yleensä koko kalenterivuoden ajan. Painonhallintaryhmissä pääpaino on ravitsemuksellisissa asioissa, mutta liikunnan ja varsinkin lihaskuntoharjoittelun osuus on merkittävä.