Salin käyttöaste juuri nyt:

1. Kuukausijäsenyys

Prässi Kuntokeskuksen kuukausijäsenyys pitää sisällään salijäsenyyden, ryhmäliikunnan ja tunnukset Prässin omaan valmennussovellukseen (Kuntosi). Kortilla pääset kuntosalille vuoden jokaisena päivänä. Salijäsenyys jatkuu kuukausittain automaattisesti 39€/kk, jäsenyydessä on 1kk irtisanomisaika. Liittymismaksu uusille jäsenille 20€.

39,00 €


2. 6 kk jäsenyys

Prässi -kuntokeskuksen jäsenyys kuudeksi kuukaudeksi. Jäsenyys pitää sisällään salijäsenyyden ja ryhmäliikuntatunnit. 6 kk jäsenyydessä ei ole liittymismaksua (20€). Jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausijäsenyytenä sopimuksen päätyttyä.

220,00 €


3. Vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys Prässi Kuntokeskukseen. Jäsenyyteen kuuluvat kuntosalin käyttö sekä ryhmäliikuntatunnit. Vuosijäsenyydessä ei ole liittymismaksua. Jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausijäsenyytenä sopimuksen päätyttyä.

400,00 €


4. Kertajäsenyys kuntosalille

Haluaisitko kokeilla Prässi-kuntokeskusta helposti yhden kerran? Kertajäsenyys oikeuttaa pääsyyn Prässin kuntosalille ja on voimassa ostopäivän ajan. Saat puhelimeesi tekstiviestillä PIN-koodin, jolla pääset kuntosalin ulko-ovesta ja sisäportista itse salille.

10,00 €


5. Kokeilukerta ryhmäliikuntaan

Haluaisitko käydä kokeilemassa jotain Prässin tarjoamaa ryhmäliikuntatuntia? Kokeilukerta oikeuttaa pääsyn valitsemallesi ryhmäliikuntatunnille. Näytä saapuessasi ohjaajalle puhelimeesi tullutta kuittia. Huom! Huomaathan, että koska sinulla ei ole kulkukorttia salille, niin ulko-ovi voi olla lukossa. Huolehdi, että pääset ulko-ovesta itse sisälle, esimerkiksi kaverin seurassa, kahvilan/kunnan ovista.

10,00 €


6. Ryhmäliikunta, kun sinulla ei ole salijäsenyyttä 10x

Osta tämä tuote, kun haluat osallistua pelkästään ryhmäliikuntaan, etkä ole ennestään Prässin kuntokeskuksen jäsen. Ladattava kulkukortti 20€.

80,00 €


7. Ryhmäliikunta, kun sinulla ei ole salijäsenyyttä 5x

Osta tämä tuote, kun haluat osallistua pelkästään ryhmäliikuntaan, etkä ole ennestään Prässin kuntokeskuksen jäsen. Ladattava kulkukortti 20€.

45,00 €


8. Ryhmäliikunta 10x

Tällä tuotteella saat 10x kortin Prässin ryhmäliikuntaan, kun sinulla on jo Prässin kortti.

80,00 €


9. Ryhmäliikunta 5x

Tällä tuotteella saat 5x kortin Prässin ryhmäliikuntaan, kun sinulla on jo Prässin kortti.

45,00 €


Aseta verkkokaupan toimitusehdot!