Salin käyttöaste juuri nyt:

7 kuukautta 6 kuukauden hinnalla, KEVÄT-TARJOUS!

Prässi -kuntokeskuksen jäsenyys seitsemäksi kuukaudeksi. Jäsenyys pitää sisällään salijäsenyyden ja ryhmäliikuntatunnit. 7 kk jäsenyydessä ei ole liittymismaksua (20€). Jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausijäsenyytenä sopimuksen päätyttyä.

220,00 €


1. Kuukausijäsenyys

Prässi Kuntokeskuksen kuukausijäsenyys pitää sisällään salijäsenyyden, ryhmäliikunnan ja tunnukset Prässin omaan valmennussovellukseen (Kuntosi). Kortilla pääset kuntosalille vuoden jokaisena päivänä. Salijäsenyys jatkuu kuukausittain automaattisesti 39€/kk, jäsenyydessä on 1kk irtisanomisaika. Liittymismaksu uusille jäsenille 20€ (ota yhteyttä info@prassi.fi, jos olet opiskelija tai haluat aktivoida jäsenyyden vanhalle kortille).

39,00 €


2. 6 kk jäsenyys

Prässi -kuntokeskuksen jäsenyys kuudeksi kuukaudeksi. Jäsenyys pitää sisällään salijäsenyyden ja ryhmäliikuntatunnit. 6 kk jäsenyydessä ei ole liittymismaksua (20€). Jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausijäsenyytenä sopimuksen päätyttyä.

220,00 €


3. Vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys Prässi Kuntokeskukseen. Jäsenyyteen kuuluvat kuntosalin käyttö sekä ryhmäliikuntatunnit. Vuosijäsenyydessä ei ole liittymismaksua. Jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausijäsenyytenä sopimuksen päätyttyä.

400,00 €


4. Kertajäsenyys kuntosalille

Haluaisitko kokeilla Prässi-kuntokeskusta helposti yhden kerran? Kertajäsenyys oikeuttaa pääsyyn Prässin kuntosalille ja on voimassa ostopäivän ajan. Saat puhelimeesi tekstiviestillä PIN-koodin, jolla pääset kuntosalin ulko-ovesta ja sisäportista itse salille.

10,00 €


5. Kokeilukerta ryhmäliikuntaan

Haluaisitko käydä kokeilemassa jotain Prässin tarjoamaa ryhmäliikuntatuntia? Kokeilukerta oikeuttaa pääsyn valitsemallesi ryhmäliikuntatunnille. Näytä saapuessasi ohjaajalle puhelimeesi tullutta kuittia. Huom! Huomaathan, että koska sinulla ei ole kulkukorttia salille, niin ulko-ovi voi olla lukossa. Huolehdi, että pääset ulko-ovesta itse sisälle, esimerkiksi kaverin seurassa, kahvilan/kunnan ovista.

10,00 €


6. Ryhmäliikunta, kun sinulla ei ole salijäsenyyttä 10x

Osta tämä tuote, kun haluat osallistua pelkästään ryhmäliikuntaan, etkä ole ennestään Prässin kuntokeskuksen jäsen. Ladattava kulkukortti 20€.

80,00 €


7. Ryhmäliikunta, kun sinulla ei ole salijäsenyyttä 5x

Osta tämä tuote, kun haluat osallistua pelkästään ryhmäliikuntaan, etkä ole ennestään Prässin kuntokeskuksen jäsen. Ladattava kulkukortti 20€.

45,00 €


8. Ryhmäliikunta 10x

Tällä tuotteella saat 10x kortin Prässin ryhmäliikuntaan, kun sinulla on jo Prässin kortti.

80,00 €


9. Ryhmäliikunta 5x

Tällä tuotteella saat 5x kortin Prässin ryhmäliikuntaan, kun sinulla on jo Prässin kortti.

45,00 €


Ohjeet liittymiseen

1.) Valitse haluamasi jäsenyys-/ryhmäliikuntatyyppi.

2.) Täytä jäsentietosi. Valitse maksutavaksi joko verkkopankkimaksu tai liikuntaetuudet (Eazybreak, Edenred, ePassi, Smartum, Tyky jne.).
(Saamme tiedon liittymisestäsi välittömästi ja luomme sinulle kulkuluvan kuntokeskukseen. Luomme samalla tunnuksen Kuntosi -treenisovellukseen, jonka tunnuksen saat sähköpostiisi.)

3.) Jäsenkortin voi hakea päivystysaikaan (ma & ke klo 16-18, ti klo 16-17.30) tai erikseen sovittuna aikana. Lähetämme sinulle myös väliaikaisen ja henkilökohtaisen PIN-koodin, mikäli et pääse noutamaan korttiasi ennen ensimmäisiä treenejä.

Prässin jäsenyyden sopimusehdot

Prässin jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyttä ei voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Henkilökohtaista jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Prässi havaitsee kortin väärinkäytöksiä (esim. samalla kortilla tulee useampia ihmisiä salille tai korttia käyttää väärä henkilö) on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä jäseneltä 150 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Prässillä ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Prässin jäsenyydessä ei ole sitoutumispakkoa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuukausijäsenyys (39 €/kk) yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Prässi voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Prässin salilla tulee noudattaa kuntosalin sääntöjä.

Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@prassi.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Prässillä on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Prässin jäsenellä on taukomahdollisuus, jos kyseessä on raskaus, asepalvelus tai vakava sairaus. Tauosta tulee sopia erikseen Prässin henkilökunnan kanssa ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Taukoaika tarkoittaa sitä, että sovittuun taukoon määritellään aloitus- ja loppumisaika ja kortti aktivoituu automaattisesti uudelleen ilman liittymismaksua. Tauko alkaa siitä päivästä, kun luotettava sairaslomatodistus lähetetään/toimitetaan Prässille osoitteeseen info@prassi.fi, taukoa ei myönnetä jälkikäteen.

Kuntoilu Prässissä tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa kuntokeskuksissa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Prässissä ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Prässi ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Jäsenen tulee ilmoittaa Prässiin nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta osoitteeseen info@prassi.fi. Tiedot voit käydä vaihtamassa myös itse omilla tunnuksillasi.

Prässi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Prässin verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta.

Prässillä ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Prässi ei ole vastuussa ylivoimaisista esteistä, jotka estävät tai rajoittavat Prässin jäsentä käyttämästä kuntosalia. Ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa sellainen tapahtuma, jota Prässi ei ole voinut ennakoida tai estää kohtuullista huolellisuutta noudattaen. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi sota, epidemiat, pandemiat, sisäiset levottomuudet, luonnonmullistukset, avin määräykset kuntosalin sulkemisesta.

Jäsenyyteen kuuluvia ryhmäliikuntatunteja ei pidetä loma-aikoina (kesäloma/syysloma/talviloma), jouluviikoilla ja juhlapyhinä. Prässillä on oikeus muuttaa tarjoamansa ryhmäliikunnan sisältöä ja tuntien ajankohtia.

Prässillä on oikeus siirtää sopimus kolmannelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

Prässi kuntokeskuksen ikäraja on 13 vuotta. Alaikäisen jäsenen laskunsaajaksi määritellään huoltajan yhteystiedot.

Jäsenyyden maksaminen onnistuu laskulla, e-laskulla tai liikuntaetuuksilla

Kuukausimaksusi hoituvat laskulla tai e-laskuna. Noutaessasi jäsenkortin Prässin toimistolta, saat samalla ohjeen e-laskun tekemiseen. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat suoraan tililtäsi eräpäivänä. Mikäli et tee e-laskutilausta, saat laskun kuukausittain sähköpostilla.

Kuukausimaksun voit liittymisen jälkeen maksaa myös Smartumin, Edenredin, Tyky-virikesetelien sekä ePassin avulla.

Sähköiset etuudet tulee tilittää netin kautta Prässille yhtä kuukautta ennen toivottua hyvityskuukautta, muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Kun teet Prässille liikuntaetuudella sähköisen siirron, muista ilmoittaa asiasta sähköpostilla osoitteeseen: info@prassi.fi. Setelit toimitetaan Prässin toimistolle tai toimiston edessä olevaan laatikkoon viimeistään yhtä kuukautta ennen toivottua hyvityskuukauden eräpäivää, muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Setelit toimitetaan suljetussa kirjekuoressa, jonka kuoressa jäsenen koko nimi.

Kuukausijäsenyyden hinta on 39 €. Liittymismaksu on 20 € (sisältää tunnuksien luomisen ja kulkukortin salille)

Liittymismaksu vanhaan korttiin 10 €, aktivointi korttiin voidaan tehdä etänä. Jos olet aikaisemmin ollut Prässin jäsen ja korttisi on tallessa ja haluat palata salin jäseneksi, niin tässä tapauksessa pyydä aktivointi jäsenyyteesi sähköpostilla info@prassi.fi.

HUOM! Liittymismaksua (20 €) ei peritä opiskelijoilta tai eläkeläisiltä, tästä tulee esittää luotettava todistus. Opiskelijat tai eläkeläiset voivat liittyä salin jäseneksi ilman liittymismaksua kuitenkin vain kaksi kertaa kalenterivuoden aikana. Koululaiset eivät ole oikeutettuja tähän etuun, laskutus menee huoltajalle.

Jäsenkortin voi hakea päivystysaikaan arkipäivisin tai erikseen sovittuna aikana. Sali on avoinna joka päivä klo 5-23. Päivystysaika on ma & ke klo 16-18 ja ti klo 16-17.30. Toimistotöitä liittyen esimerkiksi liikuntaetuuksilla maksamiseen teemme arkipäivisin. Lisätietoja saat osoitteesta: info@prassi.fi

Jäsenyyden irtisanomisaika on 1 kk

Prässin kuntokeskuksen jäsenyydessä ei ole sitoutumispakkoa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuukausijäsenyys ja voit irtisanoa jäsenyytesi kuukauden irtisanomisajalla.

Irtisanomisesta tulee aina tehdä ilmoitus Prässiin sähköpostilla osoitteeseen info@prassi.fi.