Salin käyttöaste juuri nyt:

6 kk jäsenyys

Prässi -kuntokeskuksen jäsenyys kuudeksi kuukaudeksi. Jäsenyys pitää sisällään salijäsenyyden ja ryhmäliikuntatunnit. 6 kk jäsenyydessä ei ole liittymismaksua (20€). Jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausijäsenyytenä sopimuksen päätyttyä.

200,00 €


Kertajäsenyys kuntosalille

Haluaisitko kokeilla Prässi-kuntokeskusta helposti yhden kerran? Kertajäsenyys oikeuttaa pääsyyn Prässin kuntosalille ja on voimassa ostopäivän ajan. Saat puhelimeesi tekstiviestillä PIN-koodin, jolla pääset kuntosalin ulko-ovesta ja sisäportista itse salille.

10,00 €


Kokeilukerta ryhmäliikuntaan

Haluaisitko käydä kokeilemassa jotain Prässin tarjoamaa ryhmäliikuntatuntia? Kokeilukerta oikeuttaa pääsyn valitsemallesi ryhmäliikuntatunnille (Prässi-treenit, Huolto tai jooga). Näytä saapuessasi ohjaajalle puhelimeesi tullutta kuittia. Huom! Huomaathan, että koska sinulla ei ole kulkukorttia salille, niin ulko-ovi voi olla lukossa. Huolehdi, että pääset ulko-ovesta itse sisälle, esimerkiksi kaverin seurassa, kahvilan/kunnan ovista.

10,00 €


Kuukausijäsenyys

Prässi -kuntokeskuksen kuukausijäsenyys pitää sisällään salijäsenyyden, ryhmäliikunnan ja tunnukset Prässin omaan valmennussovellukseen (Kuntosi). Kortilla pääset kuntosalille vuoden jokaisena päivänä. Salijäsenyys jatkuu kuukausittain automaattisesti 39€/kk, jäsenyydessä on 1kk irtisanomisaika. Liittymismaksu uusille jäsenille 20€.

39,00 €


Ryhmäliikunta 5x

Tällä tuotteella saat 5x kortin Prässin ryhmäliikuntaan, kun sinulla on jo Prässin kortti.

45,00 €


Ryhmäliikunta 10x

Tällä tuotteella saat 10x kortin Prässin ryhmäliikuntaan, kun sinulla on jo Prässin kortti.

80,00 €


Ryhmäliikunta, kun sinulla ei ole salijäsenyyttä 10x

Osta tämä tuote, kun haluat osallistua pelkästään ryhmäliikuntaan, etkä ole ennestään Prässin kuntokeskuksen jäsen. Ladattava kulkukortti 20€.

80,00 €


Ryhmäliikunta, kun sinulla ei ole salijäsenyyttä 5x

Osta tämä tuote, kun haluat osallistua pelkästään ryhmäliikuntaan, etkä ole ennestään Prässin kuntokeskuksen jäsen. Ladattava kulkukortti 20€.

45,00 €


Vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys Prässi Kuntokeskukseen. Jäsenyyteen kuuluvat kuntosalin käyttö sekä ryhmäliikuntatunnit. Vuosijäsenyydessä ei ole liittymismaksua. Jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausijäsenyytenä sopimuksen päätyttyä.

400,00 €


Aseta verkkokaupan toimitusehdot!