6 kk jäsenyys

Prässi -kuntokeskuksen jäsenyys kuudeksi kuukaudeksi. Jäsenyys pitää sisällään salijäsenyyden ja ryhmäliikuntatunnit. 6 kk jäsenyydessä ei ole liittymismaksua (20€). Jäsenyys jatkuu automaattisesti 6 kk sykleissä, ellei sitä erikseen peruta.

200,00 €


Kertajäsenyys kuntosalille

Kertajäsenyys oikeuttaa pääsyyn Prässin kuntosalille yhden kerran ja on voimassa ostopäivän ajan. Saat puhelimeesi tekstiviestillä PIN-koodin, jolla pääset Kuntosalin ulko-ovesta ja sisäportista itse salille.

10,00 €


Kokeilukerta ryhmäliikuntaan

Voit käydä yhden kerran kokeilemassa ryhmäliikuntatuntia, esim Prässi-treenit. Näytä ohjaajalle puhelimeesi tullutta kuittia. Huom! Huomaathan, että koska sinulla ei ole kulkukorttia salille, niin ulko-ovi voi olla lukossa. Huolehdi, että pääset ulko-ovesta itse sisälle, esimerkiksi kaverin seurassa, kahvilan/kunnan ovista.

10,00 €


Kuukausijäsenyys

Prässi -kuntokeskuksen kuukausijäsenyys, joka pitää sisällään salijäsenyyden, Prässi-treenit ja Prässi-Huolto tunnin. Salijäsenyys jatkuu kuukausittain automaattisesti 39€/kk, jäsenyydessä on 1kk irtisanomisaika. Liittymismaksu uusille jäsenille 20€.

39,00 €


Ryhmäliikunta 5x

Tällä tuotteella saat 5x kortin Prässin ryhmäliikuntaan, kun sinulla on jo Prässin kortti.

45,00 €


Ryhmäliikunta 10x

Tällä tuotteella saat 10x kortin Prässin ryhmäliikuntaan, kun sinulla on jo Prässin kortti.

80,00 €


Ryhmäliikunta, kun sinulla ei ole salijäsenyyttä 10x

Osta tämä tuote, kun haluat osallistua pelkästään ryhmäliikuntaan, etkä ole ennestään Prässin kuntokeskuksen jäsen. Ladattava kulkukortti 20€.

80,00 €


Ryhmäliikunta, kun sinulla ei ole salijäsenyyttä 5x

Osta tämä tuote, kun haluat osallistua pelkästään ryhmäliikuntaan, etkä ole ennestään Prässin kuntokeskuksen jäsen. Ladattava kulkukortti 20€.

45,00 €


Vuosijäsenyys

Vuosijäsenyys Prässi Kuntokeskukseen. Jäsenyyteen kuuluvat kuntosalin käyttö sekä ryhmäliikuntatunnit. Vuosijäsenyydessä ei ole liittymismaksua. Jäsenyys jatkuu automaattisesti uutena vuosijäsenyytenä, ellei sitä erikseen irtisanota tai muuteta.

400,00 €