Julkaistu 3 viikkoa sitten

Ystävänpäivätarjous

Suosittele ystävällesi Prässin jäsenyyttä ja saat yhden treenikuukauden puoleen hintaan (arvo 19,50 €)! Tarjous voimassa 14.2. saakka. Tarjouksen voi lunastaa ainoastaan paikan päällä ostettaessa, ei verkkokaupassa. Tarjous vain uuden jäsenen liittymisen yhteydessä. Suosittelijan tulee olla jäsenyyden ostajan mukana. Tarjous lunastettavissa vain 1 krt/hlö — toki arvostamme jokaista suositusta 🙂 Tarjouksen saattamana toivotamme hyvää ystävänpäivää Prässiltä!

Julkaistu 2 kuukautta sitten

LAJIHARRASTAJAN FYSIIKKARYHMÄ

Mailapelien pelaamiseen tai muuhun yksilö / joukkuelajiin erikoistuneiden fysiikkavalmennusryhmä naisille ja miehille.

Julkaistu 2 kuukautta sitten

Joulunajan aukiolo

Kuntosali normaalisti avoinna joka päivä klo 5-23

Julkaistu 3 kuukautta sitten

Korona-aiheinen tiedotus

Jo toisen kerran tänä vuonna on tilanne, että joudumme rajoittamaan toimintaamme yhteisen hyvän vuoksi. Korona-tilanne on alueella sen verran vakava, että myös meidän, Prässin on aika osallistua talkoisiin teidän, meille niin tärkeiden asiakkaiden kanssa.

Julkaistu 3 kuukautta sitten

Korona – tiedote

Hei Prässiläinen 😊 Koronatilanteen lievästä kiihtymisestä johtuen haluamme muistuttaa muutamista tärkeistä seikoista, turvataksemme turvallisen treeniympäristön ihan kaikille.⠀

Julkaistu 4 kuukautta sitten

Isänpäivän lahjaidea!

Anna isälle lahjaksi hyvinvointia ja motivaatiota treenaamiseen! Prässin isänpäiväpakettina 2kk-jäsenyys + 1-jakoinen saliohjelma hintaan 100€ 🥳

Julkaistu 4 kuukautta sitten

Halloween – etsinnät

Halloween-viikon etsinnät käynnistyivät tänään salilla.! 😊
Meri on piilottanut salille kurpitsan muotoisia pahvilappusia.

Julkaistu 5 kuukautta sitten

Huipputuloksia SM-maratonilta ja maantiejuoksusta!

Miehet 17-sarjassa LNM:N Aarre Paukkeri juhli mestaruutta 10-kilometrin maantiejuoksussa. Jorma Jokela sai ensimmäisen valmentajamitalin Aarren SM-kultajuoksusta. Prässi onnittelee Aarrea ja Jormaa hienosta suorituksesta.

Julkaistu 5 kuukautta sitten

Tiesitkö että jooga kuuluu nykyään Prässin salijäsenyyteen?

Prässi tarjoaa Flow-joogaan sekä hatha-joogaan perustuvaa virtaavaa joogaa, joka kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Tunti sopii kaikille. Tervetuloa aina tiistaisin klo 19.00!

Julkaistu 5 kuukautta sitten

Prässi-huolto uudistui!

Prässi-Huolto, maanantaisin klo 18-19. Ohjaaja: Meri Karioja 🤸🏼‍♀️ Huolto-tunti sai uuden ohjaajan ja samalla hieman uudistetun tuntisisällön! 🤩 Kokonaisvaltaisella kehonhuoltotunnilla kehitetään liikkuvuutta ja notkeutta sekä dynaamisin että staattisin venytyksin. Pääasiassa aktiivisin harjoituksin voimme saavuttaa liikelaajuuksia, joita hyödyntää omassa arjessa, ja vaikkapa kuntosalilla. 🏋🏽‍♂️ Varaa paikkasi Prässin ryhmäliikuntakalenterista, jos kaipaat palauttavaa, vahvistavaa ja kehonhallintaa edistävää liikuntaa!

Julkaistu 7 kuukautta sitten

KilotVeks alkaa 24.8.

Liity suosittuun ryhmään. Hae uusia näkökulmia syömiseen, harjoitteluun ja stressin hallintaan ja tiputa painoa merkittävästi 😊