Salin käyttöaste juuri nyt:

Raikas Jatko II

34,90 

Aika nostaa harjoittelu seuraavalle tasolle? Tässä ohjelmassa siirrytään muutamaan vapailla painoilla tehtävään liikkeeseen, kuten jalkakyykkyyn ja penkkipunnerrukseen. Ohjelman avulla kuntosaliharjoituksesi saa taas uuden suunnan ja lihaksesi uusia ärsykkeitä.

Ala- ja ylävartalon treenaaminen erillisinä päivinä mahdollistaa suuremman ärsykkeen lihaksille viikkotasolla. Maksimoi kehityksesi!

Raikas Jatko II on tehokas 2-jakoinen kuntosaliohjelma, jossa treenataan ala- ja ylävartalo erikseen. Raikas Jatko II toimii treenaajalle, joka on jo treenannut jonkun verran ja on valmis viettämään jo enemmän aikaa salilla. Ohjelma on jatkoa ohjelmille Raikas Alku ja Raikas Jatko I.

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >