Salin käyttöaste juuri nyt:

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus on suosituin yksittäinen valmennusmuotomme. Sen suosio perustuu mahtavaan tiimiihenkeen ja laadukkaisiin valmennuksiin.

Valmennuksien kesto mukailee vuodenaikoja. Suurin osa valmennuksista ajoittuu syys- tai kevätkaudelle. Muutama valmennuksista kuten esim. Fitness-tiimi kestää molemmat kaudet.

Tutustu pienryhmiin ryhmien omilta sivuilta ja varmista paikkasi ajoissa!

 

Miksi pienryhmävalmennus?

Pienryhmävalmennus on Prässin suosituin valmennusmuoto. 10 vuotta vedettyjä ryhmiä, satoja tyytyväisiä asiakkaita ja lukemattomia onnistumistarinoita. Prässin pienryhmävalmennukset perustuvat aina kokonaisvaltaisuuteen, tiimihenkeen ja laadukkaaseen sisältöön. Ryhmiä on monenlaisia ja jokainen voi osallistua omana itsenään. Vaikket tuntisi ryhmästä ketään ennestään, voimme luvata, että saat ryhmästä uusia ystäviä ja harjoituskavereita. Sinun ei tarvitse osata valmiiksi kaikkea, sillä valmentajat opastavat kaikessa, myös henkilökohtaisesti. Pienryhmässä harjoittelu on yksilövalmennusta edullisempaa – laadusta tinkimättä.

Hox! Tiesithän, että sinun ei välttämättä tarvitse olla Prässin jäsen tai asua Limingassa osallistuaksesi Prässin pienryhmävalmennukseen. Vain tapaamiset ovat Limingassa. Muu harjoittelu ja yhteydenpito käyvät kätevästi Kuntosi-sovelluksella.

Prässillä valmennukseen kuuluu kuitenkin aina salijäsenyys, joten siitä ei tarvitse maksaa valmennuksen aikana erikseen.

Valmennusideologiamme

Prässin valmentajia yhdistävät seuraavat asiat: intohimo, ammattitaito, kokonaisvaltaisuus, ymmärrys ja tuki. Prässin valmennusideologia kiteytyy sanoihin: tapa, mieli, voima, teho, tahto ja taito.

Prässin valmennus perustuu asiakaslupaukseemme: ”Teemme sinusta vahvan”. Kokonaisvaltaisesti vahva on tasapainossa niin liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen kuin mielen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta. Valmennuksessa keskitytään siis jokaiseen hyvinvoinnin osa-alueeseen, joita ovat stressinhallinta, riittävä uni, ravitsemus, lihaskunto, aerobinen harjoittelu, kehonhuolto ja järkevä arjen suunnittelu.

Prässi on ensisijaisesti valmennuskeskus ja tilat mahdollistavat menestyksekkään harjoittelun. Työkaluina valmennuksessamme on valmentajien pitkä valmennuskokemus ja sisäinen koulutus sekä itsekehittämämme Kuntosi-valmennussovellus. Ainutlaatuinen valmennusmenetelmämme on antanut meille mahdollisuuksia päästä entistä parempiin tuloksiin asiakkaiden kanssa.

Hyödyt valmennuksen jälkeen

Jos mietit valmennuksen hyötyjä, niin hyödyt eivät sijoitu vain valmennusjakson ajalle. Prässin filosofiana on tuottaa asiakkaalle kestäviä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkaluja koko elämän ajalle.

  • Harjoittelun ja arjen rytmitys
  • Hiilihydraattitietoinen ruokavalio osaksi arkea ja elämää (ei dieettejä enää koskaan)
  • Kuntosaliharjoittelu, liikkeet, tekniikat ja metodit – lukuisia harjoituksia valmiina käyttöön
  • Kestävyyskuntoharjoittelun perusteet (miten aloitan kestävyysharjoittelun ja miten teen sitä jatkossa)
  • Työkaluja stressin ja unen hallintaan
  • Liikkuvuusharjoitteet ja opit liikkuvuuden ylläpitämiseen
  • Keskivartaloharjoitteet ja ymmärrys keskivartalon harjoittamiseen
  • Kokonaisvaltaisen harjoittelun ideologian sisäistäminen

Tämä tieto on valmennuksen jälkeen sinun hallussa!

Pienryhmävalmennusten hinnoittelu ja aikataulut

FIT-tiimi 150 €/kk
Puntti-tiimi 139 €/kk
Wellness-tiimi 139 €/kk

Pienryhmät käynnistyvät syksyllä elo-syyskuun vaihteessa ja keväällä tammi-helmikuun vaihteessa. Seuraa ilmoituksia alkavista ryhmistä somessa ja Prässin nettisivuilla.

Haluatko kysyä ryhmästä suoraan valmentajalta?