Salin käyttöaste juuri nyt:

Ravintovalmennus

Olemme hioneet omaa ravintovalmennusta kohta 13 vuotta ja saamme sillä valmennusasiakkaidemme kanssa loistavia tuloksia. Nyt kuka vain voi ostaa suositun Prässin ravintovalmennuksen erikseen!

Omassa ajattelussamme ravitsemuksen tulee olla kestävää eikä se saa aiheuttaa epätoivottuja tuloksia, kuten väsymystä, kataboliaa ja ärtyneisyyttä. Ideologiassa on tärkeää ymmärtää hiilihydraattien, proteiinin ja rasvan osuus kokonaisenergiamäärästä ja osata suhteuttaa se omaan arkeen. Valmennuksen jälkeen tiedät tarkasti mitkä ovat oman annoksen makrosuhteet ja osaat muokata niitä sopivaksi omaan arkeen.

Tämän jälkeen et koskaan tarvitse enää mitään dieettejä!

Ravintovalmennuksen sisältö

– Tarkat ja helpot ohjeet ruokavalion koostamiseen

– Paljon esimerkkiannoksia, joilla pääset alkuun. Esimerkkiannosten ravintomakrot on valmiiksi laskettuina, jotta esimerkiksi hiilihydraattien määrät grammoina avautuvat.

– Ravintovalmennuksen ohje on hiilihydraattitietoinen, vähägluteeninen/gluteeniton, rasvattomia maitotuotteita välttelevä ohje. Ohjeessa suositaan myös normaaleja luonnollisia rasvoja. Luennolla käydään läpi insuliiniherkkyyden parantamista sekä yleisen terveyden ja suoliston kunnon parantamista. Hiilihydraattien sietokyky on yksilöllistä, mutta luennolla käydään läpi, miten kannattaa koostaa erilaisten päivien hiilihydraattimäärät, jotta ne tukevat tavoitettasi.

– Ohje sopii painonpudottajille, treenaajille sekä myös parempaa vatsan terveyttä hakeville.

Voit valita ravintovalmennuksen pidettäväksi valmentajan kanssa kasvotusten tai etäyhteyden avulla. Valmentaja on aina yhteydessä ennen kuin itse valmennus aloitetaan. Alkukartoituksella valmentaja pystyy rakentamaan juuri oikeanlaisen kokonaisuuden asiakkaan tarpeisiin. Tavoitteena voi olla vaikka parempi ruokavalio, liikuntaa tai urheilulajia tukeva ruokavalio tai painon pudottaminen. Räätälöimme valmennuksen aina asiakkaan tarpeisiin.

Prässin ravintovalmennukseen ovat osallistuneet lukuisat urheilijat, liikuntaa tukevaa ruokavaliota hakevat, painonpudottajat, terveyttä edistävää ruokavaliota hakevat jne. Pitkän aikavälin ja lukuisien asiakaskokemusten kautta tiedämme, että se toimii.

Uskomme niin kovasti valmennukseen, että uskallamme luvata sille 100% tyytyväisyystakuun!

Prässin ravintovalmennuksen kehittäjänä on toimunut Prässin perustaja Katja Kukkula.

Katja on niitä harvoja suomalaisia personal trainereita, jotka ovat tehneet päätöikseen valmentajan työtä jo kohta 15 vuoden ajan. Katjan sadat asiakaskokemukset ja intohimo terveelliseen ravitsemuksen kehittämiseen ovat luoneet pohjan Prässin ravintovalmennuksen rungolle.

Katjan ajatus perustuu helppoon ja nopeaan perusruokaan eikä sisällä mitään ylimääräistä tai sellaista, mitä ei lähes joka kodista löydy. Ymmärrämme, että arjen kiireessä ei ole aina mahdollisuutta käyttää liikaa aikaa ruoan tekemiseen. Se on synnyttävä nopeasti, esim. ennen harjoituksiin lähtöä. Juuri näihin asioihin ravintovalmennuksen voisi kiteyttää.

Nopeasti, helposti, terveellisesti ja puhtaasti.

Valmennusideologiamme

Prässin valmentajia yhdistävät seuraavat asiat: intohimo, ammattitaito, kokonaisvaltaisuus, ymmärrys ja tuki. Prässin valmennusideologia kiteytyy sanoihin: tapa, mieli, voima, teho, tahto ja taito.

Prässin valmennus perustuu asiakaslupaukseemme: ”Teemme sinusta vahvan”. Kokonaisvaltaisesti vahva on tasapainossa niin liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen kuin mielen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta. Valmennuksessa keskitytään siis jokaiseen hyvinvoinnin osa-alueeseen, joita ovat stressinhallinta, riittävä uni, ravitsemus, lihaskunto, aerobinen harjoittelu, kehonhuolto ja järkevä arjen suunnittelu.

Prässi on ensisijaisesti valmennuskeskus ja tilat mahdollistavat menestyksekkään harjoittelun. Työkaluina valmennuksessamme on valmentajien pitkä valmennuskokemus ja sisäinen koulutus sekä itsekehittämämme Kuntosi-valmennussovellus. Ainutlaatuinen valmennusmenetelmämme on antanut meille mahdollisuuksia päästä entistä parempiin tuloksiin asiakkaiden kanssa.

Haluatko kysyä ravintovalmennuksesta valmentajalta?