Salin käyttöaste juuri nyt:

Maanantai 13.5.

  Tiistai 14.5.

  Keskiviikko 15.5.

  Torstai 16.5.

  Perjantai 17.5.

   Lauantai 18.5.

    Sunnuntai 19.5.

     Tutustu ryhmäliikuntatunnin sisältöön klikkaamalla tuntia. Parhaiten pääset tutustumaan ryhmäliikuntaan ostamalla kokeilukerran ryhmäliikuntaan. Muistathan varata myös paikan haluamallesi tunnille. Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi mille tunnille tahansa!

     Prässi-treeneihin voit tutustua myös tästä.

     Kaikki ryhmäliikunta kuuluu kuukausijäsenyyteen (39 €/kk). Ryhmäliikuntakertoja on myös mahdollista ostaa ilman Prässin kuntosalijäsenyyttä. Ensimmäisen oston yhteydessä maksat liittymismaksun, joka sisältää ladattavan kortin ryhmäliikuntaan (20 €).

     10 x kortti 80 € ja 5 x kortti 45 €

     Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu yllä olevan ryhmäliikuntakalenterin kautta. Kun tulet tunnille, näytä korttia Prässin aulassa olevaan lukijaan ja tulostat itselle kuitin ryhmäliikunnan vetäjää varten. Kuntosalin jäsenten ei tarvitse tulostaa kuittia jäsenyyteen kuuluville tunneille.

     Voit tehdä varauksia 3 viikoksi eteenpäin. Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonosijalle. Saat ilmoituksen ennen tunnin alkua, mikäli sinulle varautuu paikka. Tunnille ei voi enää ilmoittautua 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos et jostakin syystä pääsekään tunnille, on oma ilmoittautuminen peruttava 2 tuntia ennen tunnin alkamista, sillä peruuttamaton tunti katsotaan yhdeksi käytetyksi kerraksi.

     Prässin ryhmäliikuntatunnit ovat Lakeustalon ryhmäliikuntasalissa.

     Prässillä on oikeus muuttaa ryhmäliikunta-aikataulua ja -tarjontaa tarpeen mukaan (esim. juhlapyhät).

     Haluatko mukaan ryhmäliikuntaan ilman kuntosalijäsenyyttä?