Salin käyttöaste juuri nyt:

Julkaistu: 5 tammikuun, 2021

Mailapelien pelaamiseen tai muuhun yksilö / joukkuelajiin erikoistuneiden fysiikkavalmennusryhmä naisille ja miehille.

Valmennuskausi: 25.1.2021 – 17.5.2021. TAPAAMISET PÄÄSÄÄNTÖISESTI MAANANTAISIN KLO 18.00Hinta: 135 €/kk* (yhteensä 540 €)

Lajiharrastajan fysiikkaryhmä

Pelaatko jotain mailapeliä tai harrastat muuta lajia intohimoisesti? Haluaisitko treenata salilla niin, että se tukisi harjoittelemaasi lajia? Tai haluatko, että lajiharjoittelun lisäksi muussa treenissä olisi jokin punainen lanka, mitä seurata?

Haluaisit olla:
Nopea
Räjähtävä
Kestävä
Voimakas

Eikö vain? 🙂

Olemme Prässissä valmentaneet yli 10 vuoden ajan lukuisia urheilijoita nopeammiksi, räjähtävimmiksi, kestäviksi ja lajissaan voimakkaammiksi.

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä mukaan vastaavaan valmennukseen, jossa urheiluvalmennettavamme ovat saanet huikeita tuloksia vuodesta toiseen.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Tapaaminen 1) 25.1 klo 18.00 Lähtötason mittaus (Testit). Testiosio sisältää voiman, liikkuvuuden, kestävyyden, kehonkoostumuksen, stressin ja unen kattavat kokonaisuudet.

Tapaaminen 2) Henkilökohtaiset haastattelut, haastattelun ja testien perusteella sovitaan yhdessä tärkeimmät kehityksen kohteet. Jokaiselle valmennukseen osallistuvalle määritellään omat henkilökohtaiset tavoitteet ja kehityksen kohteet valmennuksen ajaksi. Harjoituskalenterissa otetaan huomioon muut esim. oman lajin harjoitukset ja muut harjoitteet optimoidaan vastaamaan järkevää kuormitusta.

Tapaaminen 3) Harjoitusohjelmien läpikäynti OSA I (Harjoitukseen valmistautuminen, rutiinit toiminnalliseen ja dynaamiseen alkuverryttelyyn)

Tapaaminen 4)  Urheilijan ravitsemus (kuinka syön oikein ja riittävästi, jotta kehityn ja pystyn suoriutumaan aina parhaalla mahdollisella tavalla). Jokainen valmennukseen osallistuva saa oman henkilökohtaisen ravitsemusohjeen, jota olemme Prässi kehittäneet yli 10 vuotta. Ruokavalio on yksi tärkeimpiä asioita tuloksia tavoiteltaessa.

Tapaaminen 5)  Harjoitusohjelmien läpikäynti OSA II (Räjähtävän voiman kehittäminen käytännössä, kuinka kehitän / ylläpidän voimatasoja menettämättä nopeutta)

Tapaaminen 6) Harjoitusohjelmien läpikäynti osa III (Coren kehittäminen vastaamaan lajin vaatimuksia) Ei varmasti ole lajia, jossa vahva keskivartalo ei auttaisi lajisuorituksessa. Eikä se muutenkaan varmasti haittaa että keskivartalo on kunnossa

Tapaaminen 7) Yhteinen fysiikkatreeni. Kuinka kehitän lajissani vaadittavaa voimaa / nopeutta monipuolisesti saliympäristössä.

Tapaaminen 8) Harjoitusohjelmien läpikäynti OSA IV (Nopeusvoiman kehittäminen, plyometria käytännössä)

Tapaaminen 9) Harjoitusohjelmien läpikäynti, välimenokausi (Kaudesta toipuminen, terveenä ja motivoituneena kohti uutta kautta)

Tapaaminen 10) Ohjelman päätös ja kauden analysointi. Mitä opimme? Minkälaisia tuloksia saavutimme? Kohti uutta kautta!

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Harjoitusohjelmat löytyvät itse kehittämästämme valmennussovelluksesta, jossa ohjelmat on kalenteroitu jokaisen omaan kalenteriin. Ohjelmissa on tarkat ohjeet sanallisesti, kuvana ja videona, jotta takaamme turvalliset ja oikeat suoritustekniikat. Sovellus toimii niin pöytäkonella, tabletissa kuin puhelimellakin.

Sovelluksen avulla voit turvallisesti tehdä harjoitteesi haluamassasi paikassa. Viesti- ja kommenttiosion avulla olet helposti yhteydessä valmentajaan nopeasti.

Valmennuksen valmentajana toimii Sami Alalauri, jolla on pitkä kokemus aluksi urheilijana (Oulun Kärpät, jääkiekko) ja myöhemmin yli 10v kokemus valmentajana mm. viimeiset seitsemän vuotta Sami on vastannut Prässin tiimin kanssa mm. jääkiekkoilijoiden Jussi Jokisen ja Pekka Rinteen kesäharjoittelusta.

Jäikö vielä jokin mietityttämään? Ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan olisiko tästä valmennuksesta apua juuri sinulle!

LUE LISÄÄ

Hae mukaan ryhmään:
Ilmoittautumisaika: 24.1.2021 saakka
Hakemukset: sami.alalauri@prassi.fi
Vapaamuotoisten hakemuksien ja puhelinhaastattelun perusteella voimme miettiä, sopiiko ryhmä sinulle. Mahdollisten tulevien korona-rajoitteiden takia ryhmään otetaan turvallisuuden takaamiseksi max 9 henkilöä, ilmoittautumis/haku -järjestyksellä on merkitystä.

Jaa eteenpäin: