Salin käyttöaste juuri nyt:

Hae lisää työtehoa Prässin yrityssopimuksella! Tekemällä Prässin yrityssopimuksen parannat työntekijöiden terveyttä ja kuntoa.

Yrityssopimuksen tekeminen on helppoa. Ole yhteydessä Prässin toimistoon info@prassi.fi tai soita 050 598 1188 ja sovitaan tapa miten sopimus tehdään. Sopimuksessa voidaan määrittää kuukausittainen summa, jolla yritys tukee henkilökunnan kuntokeskuksen jäsenmaksua. Normaali kuukausihinta on 39 €, mutta yritys voi vapaasti valita tuettavan summan.

Tiesithän lisäksi että työnantajan tuloverotuksessa työntekijöille tarjottu liikuntaetu on verovähennyskelpoista 400 euroon asti vuodessa työntekijää kohti.

Sisältö: Prässin kuukausijäsenyyteen sisältyy kuntosalin käyttö 05.00 – 23.00 vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi jäsenyyteen kuuluu ryhmäliikunta ja tunnukset Kuntosi-valmennussovellukseen.

 

Kuntosi-sovellus mukana yritysvalmennuksessa!

Kuntosi-valmennussovellus on Prässin itse kehittämä sovellus valmennuksen tueksi.
Tätä ei ole muilla!

Lue lisää >

Jos haluat lisätä treenien tehokkuutta laadimme yritykselle tai työntekijälle ohjelmat salille, jolloin harjoittelun mielekkyys ja tehokkuus paranevat entisestään.

Kokeneet ja ammattitaitoiset valmentajat luovat turvalliset ja tehokkaat ohjelmat yrityksen henkilökunnalle. Ohjatuilla, henkilökohtaisilla ohjelmilla henkilökunnasta tulee suorituskykyisempi ja he palautuvat paremmin arjen rasitteista.

Tutustu myös valmiisiin tyky-paketteihimme!

Heräsikö mielenkiinto? Autamme mielellämme yritysjäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Tutustu myös valmiisiin tyky-paketteihimme!