Salin käyttöaste juuri nyt:

7 Days

39,00 

7 Days -ravintovalmennuksen ideana on saada painosi laskemaan syömällä riittävästi ja säännöllisesti ihan tavallista terveellistä kotiruokaa, mutta hiilihydraattitietoisesti.

Ohjelmassa syödään lihaa, kalaa, kanaa, kananmunia, täysrasvaisia maitotuotteita, riisiä, kasviksia, salaattia, marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä, oliiviöljyä ja voita sekä viljoista vain kauraa. Ohjelmassa ei syödä prosessoituja valmistuotteita, kuten proteiinipatukoita, eikä myöskään rasvattomia maitotuotteita.

On tärkeää syödä päivittäin riittävästi, näin vältetään nälkävelkaa ja jaksat halutessasi myös treenata, mutta treenaaminen ei ole välttämätöntä.

Ohjelman jokaiselle seitsemälle päivälle on laadittu päivän kaikki ateriat ja jokainen päivä on erilainen. Ohjelmassa pidetään päivittäin hiilihydraatit välillä 70–110 grammaa eli hiilihydraatteja syödään joka päivä, mutta rajoitetusti. Kalorit vaihtelevat päivittäin välillä n. 1700–2050 kcal eli on tärkeää syödä päivittäin riittävästi, joinakin päivinä energiaa hieman enemmän, mutta silti hiilihydraatteja rajoittaen, näin vältetään nälkävelkaa.

Ohjelmaa noudatetaan vähintään 4 viikon ajan.

Ohjelma on suunnattu naisille.

Ohjelmien ruuat ovat maistuvia ja helppoja tehdä, ei mitään kikkailuja.

Saat materiaalit heti käyttöön oston jälkeen!

HUOM: Voit ladata ohjelman oston jälkeen vain yhden kerran – varmistathan siis, että teet oston laitteella, jolle voit ladata ohjelman!

Saatat myös pitää...

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >