Salin käyttöaste juuri nyt:

Get Toned I

24,90 

Tavoitteena kiinteytyminen ja painonhallinta? Tällä ohjelmalla potkaiset aineenvaihdunnan käyntiin ja lisäät energiankulutusta sopivasti tukemaan painonpudotusta. Ohjelma on suunniteltu sopivaksi niin, että salilla on helppo liikkua eikä aikaa kulu turhaan laitteiden kanssa säätämiseen. Yhdistä Prässin ravintovalmennuksen kanssa!

Ota nyt ensimmäinen, suuri askel kohti terveempää kehonkoostumusta! Helpot, mutta tehokkaat liikkeet mahdollistavat harjoittelun salilla rohkeasti ja itsevarmasti. Tehosta aineenvaihduntaa ja löydä taas oma virkeä itsesi.

Get Toned I on 1-jakoinen kuntosaliohjelma, jossa treenataan kehon jokainen päälihasryhmä. Ohjelmasta voit helposti edetä Get Toned II-ohjelmaan.

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >