Prässin ryhmäliikunta on hyvä tapa kehittää hyvinvointia ammattilaisten johdolla

Ryhmäliikunta

Prässi-treenit kuuluvat salin kuukausijäsenyyden (39€/kk) hintaan. Prässi-treenejä on 4krt viikossa aina tiistaisin ja torstaisin.

Muu ryhmäliikuntatarjonta on erikseen maksullista. Voit ostaa ryhmäliikuntaan 1krt – 10krt kortteja. Voit käyttää kertoja kaikkiin Prässin ryhmäliikuntatunteihin. Voit siis valita laajasta tarjonnasta juuri sinulle sopivat tunnit.

Voit ostaa ryhmäliikuntakertoja myös ilman, että sinun tulisi olla prässin kuntosalin kk-jäsen. Ensimmäisen oston yhteydessä maksat liittymismaksun, joka sisältää ladattavan kortin ryhmäliikuntaan. Jos olet jo kuntosalin jäsen, niin et tarvitse enää erillistä korttia.  Tämän jälkeen voit ladata verkkokaupasta haluamasi määrän ryhmäliikuntakertoja kortille. Tunneille ilmoittautuminen tapahtuu ryhmäliikuntakalenterin kautta. Kun tulet tunnille näytät korttia Prässin kuntokeskuksen portilla ja tulostat itselle kuitin ryhmäliikunnan vetäjää varten.

Prässin ryhmäliikuntatunnit ovat lakeustalon B-osan ryhmäliikuntasaleissa. Ryhmäliikuntatunnit alkavat heti kun talon B-osa on valmis. Näillä näkymin pääsemme ryhmäliikuntatunneille jo syyskuussa!