Salin käyttöaste juuri nyt:

Julkaistu: 1 huhtikuun, 2021

Liike & Liikkuvuus -tiimivalmennus

Hinta: ilman salijäsenyyttä 100 €/kk (yht. 200 €)
Prässi Kuntokeskuksen jäsenyys valmennuksen ajaksi hintaan 29 €/kk

Kesto: 2 kk 13.4.–15.6., tapaamisia 6 ja tapaamiset tiistaisin klo 19 –> tai tallenteelta, jos mahdollista

Valmennus toteutetaan osittain etänä! Voit olla myös muun kuin Prässin salin jäsen tai treenata kokonaan ilman salijäsenyyttä kotitreeninä.

• Harjoituskalenteri/lihaskunto-ohjelmat rakennetaan Kuntosi-sovelluksen sisälle, johon jokaisella on oma henkilökohtainen tunnus valmennuksen ajaksi. Kuntosista avataan treeniohjelmat, kalenteri, ravitsemus, testitulokset, kehonkoostumusmittauksien tulokset yms.

Kenelle Liike & Liikkuvuus -valmennus sopii?

Valmennus sopii jokaiselle iästä ja sukupuolesta huolimatta, joka kaipaa lisää liikkuvuutta, mielen ja kehon jaksamista sekä omaa aikaa kiireen keskelle. Voit olla aloittelija niin lihaskunto- kuin liikkuvuusharjoittelun suhteen. Etävalmennuksen ja tallenteiden ansiosta valmennuksen voi toteuttaa omaan arkeen sopivalla aikataululla.

Liikkuvuus ja palautuminen ovat tämän valmennuksen perusta. Valmennuksen tapaamisisissa käydään läpi liikkuvuuden perusteet ja kuinka myös sali- tai kotiharjoittelu (=lihaskuntoharjoittelu) voi ylläpitää/kehittää liikkuvuutta. Viikon treenit rakentuvat lihaskuntoharjoituksesta, joogaohjelmasta, liikkuvuusohjelmasta ja aerobisesta harjoituksesta.

Tapaamiset:

  1. Hyvinvointitestit (uni-/stressikysely, liikkuvuus, kehonkoostumus) + lyhyt kehonhuolto/hyvinvointiluento (tapaaminen Prässin tiloissa Limingassa, etänä osallistuville omatoimisesti toteutettavat hyvinvointitestit)
  2. Ohjelmien läpikäynti (kotitreeni etänä/tallenne, saliohjelman läpikäynti Prässin tiloissa)
    o Kaikki liikkeiden tekniikat ovat myös kuvattuna Kuntosi-sovelluksessa videoina, joten tapaamiseen ei ole välttämätöntä päästä
  3. Ravintoluento (etänä)
  4. Joogaohjelma (etänä tai paikan päällä), mahdollisesti pihajoogaa, jos keli sallii
  5. Venyttely/liikkuvuusohjelma (etänä tai paikan päällä)
  6. Liikkuvuustestit ja kehonkoostumusmittaus + aerobinen tapaaminen ulkoillen luonnossa (etänä omatoimiset hyvinvointitestit)

Viikon treenimäärä 3-5 krt:
• 1-jakoinen (koko vartalon) ohjelma kotiin ja 1-jakoinen kuntosalille (1-2x vko)
• Joogaohjelma (tallenne tai Prässi ryhmäliikunta) (1x vko)
• Venyttely-/liikkuvuusohjelma (tallenne tai Prässi ryhmäliikunta) (1x vko)
• Aerobinen (1x vko) – oman tason ja kunnon mukaan

Valmennus sisältää kattavan ravitsemusohjelman ja siihen oman erillisen luennon. Prässin ravitsemussuunnitelma on syntynyt 12 vuoden valmennustyön, asiakaspalautteiden ja tieteelliseen tutkimukseen perustuen. Ravitsemusohjelman punaisena lankana toimii ohjelman yksinkertaisuus. Syö normaalia puhdasta ruokaa hiilihydraattitietoisesti ja syö sitä riittävästi! Tämä ohjelma voi toimia loppuelämäsi ohjeena. Ei siis vain tietyn ajanjakson tai kuurin ajaksi.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: meri.karioja@prassi.fi

Tarkka aikataulu päivitetään myöhemmin.

Jaa eteenpäin: