Salin käyttöaste juuri nyt:

Prässi-Wellness

Kaipaatko elämääsi järkevää treenirytmiä, hyvää immuniteettiä, parempaa ravitsemusta, liikkuvuutta ja kaikin puolin hyvää ja palautunutta oloa?

Prässin Wellness-tiimi on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ruumiillistuma. Keskitymme lihasmassan hankintaan juuri oikeissa paikoissa, oivallamme palautumisen tärkeyden stressin hallinnassa ja aineenvaihdunnan kannalta sekä syömme tätä kaikkea tukevalla tavalla. Sinun ei tarvitse omata kokemusta miltään näiltä osa-alueilta – tämä tiimi on jokaiselle, joka haluaa tuntea olonsa vahvaksi, upeaksi ja hyvinvoivaksi.

Prässi-Wellness voi olla sinun ensiaskel kohti koko loppuelämän kestävää hyvinvointia. Oli henkilökohtainen tavoitteesi painonpudotus, kiinteytyminen, liikkuvuuden parantaminen tai mielialan ja jaksamisen lisääminen, tämä ryhmä on sinulle.

Wellness-tiimin sisältö

Wellness-tiimi alkaa aina ryhmän tutustumisella ja hyvinvointikartoituksella. Alkukartoituksessa hyödynnämme omaa Kuntosi-valmennussovellustamme, jonne kaikki testitulokset tallentuvat. Testaamme lähtötasot niin liikkuvuuden, lihaskunnon, yleisen kunnon kuin stressin ja unen kannalta. Kehonkoostumusta seuraamme läpi valmennuksen. Samaisesta Kuntosi-sovelluksesta löytyvät myös kaikki valmennukseen liittyvät asiat, kuten video-ohjatut treenit, harjoituskalenterit ja muu kommunikaatio ryhmän välillä.

Wellness-tiimissä keskitytään hyvinvointiin niin treenin, ravitsemuksen kuin palautumisen kannalta. Tavoitteena on muokata kehoa kauniin treenatuksi sopivan kuormittavan treenin ja oikeanlaisen ravitsemuksen avulla – hyvä fiilis ja palautumisen tärkeys etusijalla.

Harjoituksia on 3-6 viikossa, sisältäen lihaskunnon, toiminnallisen ja aerobisen harjoittelun lisäksi myös liikkuvuusharjoittelua, kehonhuoltoa ja joogaa. Sinun ei siis välttämättä tarvitse lähteä jokaista harjoitusta varten salille, vaan osan harjoituksista voit suorittaa helposti vaikka kotona!

Hox! Tiesithän, että sinun ei tarvitse olla Prässin jäsen tai asua Limingassa osallistuaksesi Prässin pienryhmävalmennukseen. Vain tapaamiset ovat Limingassa. Muu harjoittelu ja yhteydenpito tapahtuvat kätevästi Kuntosi-sovelluksella.

Prässillä valmennukseen kuuluu kuitenkin aina salijäsenyys, joten siitä ei tarvitse maksaa valmennuksen aikana erikseen.

Valmennusideologiamme

Prässin valmentajia yhdistävät seuraavat asiat: intohimo, ammattitaito, kokonaisvaltaisuus, ymmärrys ja tuki. Prässin valmennusideologia kiteytyy sanoihin: tapa, mieli, voima, teho, tahto ja taito.

Prässin valmennus perustuu asiakaslupaukseemme: ”Teemme sinusta vahvan”. Kokonaisvaltaisesti vahva on tasapainossa niin liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen kuin mielen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta. Valmennuksessa keskitytään siis jokaiseen hyvinvoinnin osa-alueeseen, joita ovat stressinhallinta, riittävä uni, ravitsemus, lihaskunto, aerobinen harjoittelu, kehonhuolto ja järkevä arjen suunnittelu.

Prässi on ensisijaisesti valmennuskeskus ja tilat mahdollistavat menestyksekkään harjoittelun. Työkaluina valmennuksessamme on valmentajien pitkä valmennuskokemus ja sisäinen koulutus sekä itsekehittämämme Kuntosi-valmennussovellus. Ainutlaatuinen valmennusmenetelmämme on antanut meille mahdollisuuksia päästä entistä parempiin tuloksiin asiakkaiden kanssa.

Wellness-tiimin päävalmentajana toimii Prässi kuntokeskuksen valmentaja Meri Karioja.

Meri on Prässin tuorein valmentajalisäys vankalla alan koulutuksella huippuyliopistosta Yhdysvalloissa. Meri aloitti uransa ryhmäliikunta- ja joogaohjaajana, josta opintojen valmistumisen myötä keskitti osaamisensa laajemmin valmennuksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin.

Merille valmennuksissa tärkeää on pitkäjänteisyys, toiminnallisuus ja terveys. Treenit tulisi optimoida niin, että niistä saa virtaa arkeen ja voimia olla paras versio itsestään. Merin treeneissä on hauskaa, tehokkuudesta ja treenin laadusta tinkimättä.

Meri on persoonana lämmin, ystävällinen ja avulias. Meri ottaa ihmiset huomioon ja osaa olla läsnä tilanteessa. Meristä huokuu hyvällä tavalla reipas positiivisuus.

Hyödyt valmennuksen jälkeen

Jos mietit valmennuksen hyötyjä, niin hyödyt eivät sijoitu vain valmennusjakson ajalle. Prässin filosofiana on tuottaa asiakkaalle kestäviä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkaluja koko elämän ajalle.

  • Harjoittelun ja arjen rytmitys
  • Hiilihydraattitietoinen ruokavalio osaksi arkea ja elämää (ei dieettejä enää koskaan)
  • Kuntosaliharjoittelu, liikkeet, tekniikat ja metodit – lukuisia harjoituksia valmiina käyttöön
  • Kestävyyskuntoharjoittelun perusteet (miten aloitan kestävyysharjoittelun ja miten teen sitä jatkossa)
  • Työkaluja stressin ja unen hallintaan
  • Liikkuvuusharjoitteet ja opit liikkuvuuden ylläpitämiseen
  • Keskivartaloharjoitteet ja ymmärrys keskivartalon harjoittamiseen
  • Kokonaisvaltaisen harjoittelun ideologian sisäistäminen

Tämä tieto on valmennuksen jälkeen sinun hallussa!

Pienryhmävalmennusten hinnoittelu ja aikataulut

Wellness-tiimi 139 €/kk (sis. salijäsenyys), kesto 4 kk

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: meri.karioja@prassi.fi

SYKSYN TIIMI ON KÄYNNISSÄ! Uusi tiimi starttaa tammikuussa 2024 – alustavia ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Tapaamiset keskiviikkoisin klo 18

1) 16.8. Lähtötestit + tutustuminen
2) 23.8. Ravitsemustapaaminen
3) 30.8. Alavartalo-ohjelman läpikäynti
4) 6.9. Ylävartalo-ohjelman läpikäynti
5) 20.9. Koko vartalon ohjelma + mittaus
6) 4.10. Kehonhuolto/jooga + palautuminen
7) 18.10. Hartiatreeni + mittaus
8) 8.11. Vatsalihasohjelman läpikäynti
9) 29.11. Toivetapaaminen (esim. pakaratreeni, jooga, avanto…) / ”pikkujoulut”
10) 13.12. Lopputestit

Haluatko kysyä ryhmästä suoraan valmentajalta?