Salin käyttöaste juuri nyt:

Voimaa 5×5!

29,90 

Tavoitteena lisätä voimaa ja maksimivoimaa? Voimaa 5×5! on suunniteltu lisäämään voimaa kokonaisvaltaisesti tiettyjen pääliikkeiden avulla. Ohjelmassa on kaksi erilaista treeniä, joita vuorotellaan joka treenikerralla. Tarkkaan valitut pääliikkeet ja lisänä vatsalihasliikkeet takaavat vahvan ja voimakkaan kropan!

HUOM: Tämä ohjelma ei tähtää lihasmassan kasvatukseen. Tarkoituksena on lisätä kuormaa ja kasvattaa voimaa.

Treenirytmi 3x/vko:
VIIKKO 1:
Päivä 1: Voima 1
Päivä 2: Voima 2
Päivä 3: Voima 1

VIIKKO 2:
Päivä 1: Voima 2
Päivä 2: Voima 1
Päivä 3: Voima 2
jne.

Kasvatamme painoja progressiivisesti joka treenikerralla tarkkaan valituissa pääliikkeissä. Näin kehität voimatasojasi takuuvarmasti jokaisen treenisyklin aikana!

Voimaa 5×5! on suunniteltu 3 kk kestäväksi sykliksi. Tarkemmat ohjeet painojen määrittämiseen ym. löytyy Kuntosi-sovelluksesta!

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Osasto:

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >