Salin käyttöaste juuri nyt:

Super Arms -käsivarsiohjelma

19,90 

Koetko, että käsivartesi kaipaisivat lisää treeniä? Eikö tavallisten saliharjoitusten käsivarsiliikkeet riitä? Vaivaako allit tai haluaisitko vähän enemmän habaa?

Tiesitkö, että normaalissa esim. 2- tai 3-jakoisessa ohjelmassa käsivarsille tulee liian vähän toistoja,  jotta ne pystyisivät kehittymään oikeasti sellaisiksi kuin ehkä toivoisit?

Super Arms on suunniteltu omaksi ohjelmaksi normaalin saliohjelman tueksi. Voit pyhittää esim. kerran viikossa yhden treenin pelkästään käsivarsille. Tällä tavalla käsivartesi saavat riittävän ärsykkeen kehittyäkseen näyttävämmäksi ja vahvemmaksi. Ohjelma sopii niin naisille kuin miehillekin.

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Osasto:

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >