Salin käyttöaste juuri nyt:

Splits-liikkuvuusohjelma

19,90 

Tavoitteena spagaatti? Tässä tieteellisiin menetelmiin perustuva liikkuvuusohjelma, jolla jokainen voi kehittää liikkuvuuttaan kohti spagaattia. Ohjelma toimii hyvin myös palauttavana harjoituksena tai venyttelyohjelmana alakropalle.

Valmentajamme Merin sanoin spagaattiharjoittelussa tärkeintä on kärsivällisyys, säännöllisyys ja armollisuus. Anatomisesti kehomme rakentuvat eri tavalla ja osalle on helpompi päästä spagaattiasentoon kuin toisille. Säännöllisellä harjoittelulla jokainen voi kuitenkin kehittää omaa spagaattiaan.

Ohjelma liitetään jäsenyyteen kuuluvaan Kuntosi-sovelluksen kalenteriin seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Sen jälkeen se jää sinulle käytettäväksi omiin tiedostoihin. Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Ps. Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Osasto:

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >