Salin käyttöaste juuri nyt:

Pumped -hartiaohjelma

19,90 

Jääkö hartiasi jälkeen muusta kropasta treeneissä? Vai haluaisitko vain satsata hartioihin jossakin treenisyklissä vähän enemmän?

Tämä ohjelma sisältää supersarjoja, pakkotoistoja ja erikoisliikkeitä joilla hartiasi saavat aivan uutta muotoa! Hartialihaksen kolme eri osaa saavat tässä treenissä kyytiä ja takaamme että treenin jälkeen tiedät treenanneesi hartioita.

Pumped on suunniteltu omaksi ohjelmaksi normaalin saliohjelman tueksi. Voit pyhittää esim. kerran viikossa yhden treenin pelkästään hartioille. Tällä tavalla hartiat saavat riittävän ärsykkeen kehittyäkseen näyttävämmäksi ja vahvemmaksi. Ohjelma sopii niin naisille kuin miehillekin.

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Osasto:

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >