Salin käyttöaste juuri nyt:

Prässi Gains

39,90 

Haluaisitko katseita kääntävän kropan ja saliharjoitteluun ryhtiä? Haaveissa näyttävät lihakset ja itsevarmempi olo? Prässi Gains on tehokas 3-jakoinen saliohjelma lihasmassan kasvatukseen. Halutessasi voit tehostaa tuloksia tietylle lihasryhmälle tekemällä tietyn treenin useammin viikossa. Olemme tällä rytmityksellä saaneet huipputuloksia jo jonkin verran harjoitelleiden ja vähän kokeneempien harjoittelijoiden kanssa. Ohjelma sopii mainiosti niin miehille kuin naisillekin.

Treenirytmi:
Päivä 1: Rinta/hartia/ojentajat
Päivä 2: Alavartalo
Päivä 3: Selkä/hauis

Riittävällä volyymilla maksimoimme lihasmassan kasvun eli hypertrofian. Lihaskudokselle pyritään aiheuttamaan mahdollisimman paljon mikrovauriota. Kun keho korjaa vaurioita lihaksen poikkipinta-ala kasvaa ja tuloksen näkee suoraan peilistä!

Prässi Gains -ohjelma on suunniteltu kolmen kuukauden mittaiseksi kokonaisuudeksi. Toistojen määrät vaihtelevat jakson aikana. Jos haluat kehittyä ja saada harjoitteluusi uutta potkua, Prässi Gains on oikea valinta!

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >