Salin käyttöaste juuri nyt:

Pakarapainotteinen 4-jakoinen ohjelma

49,90 

Pakarapainotteinen 4-jakoinen treeniohjelma (kehittyneemmälle treenaajalle)

Haluaisitko treenata kokonaisvaltaisesti salilla, painottaen pakaraa? Olemme kehittäneet 4-jakoisen harjoitusohjelman kovalle treenaajalle, joka haluaa kasvattaa lihasmassaa kokonaisvaltaisesti, mutta etenkin pakaraan. Ohjelmassa pakaraa treenataan kahdesti viikkoon kattavasti eri kulmista ja liikkeet painottuvat niin pakaran ylä-, ala-  kuin keskiosaan. Ylävartalo treenataan kahdesti viikkoon ojentaja-rinta- ja hauis-hartia-selkäjaottelulla. Kokonaisuutta voi hallita sijoittamalla pakaratreenipäivät aina ylävartalotreenien väliin. Näin pystyt palautumaan todella tiukoista pakaratreeneistä ilman, että kehittyminen pysähtyy.

Viikon treenijakauma voi siis näyttää esimerkiksi tältä:
Ma: Pakarapainotteinen jalkatreeni 1
Ti: Ylävartalo 1
Ke: Lepo
To: Pakarapainotteinen jalkatreeni 2
Pe: Ylävartalo 2
La: Lepo
Su: Lepo

Olemme testanneet ohjelmaa ensiksi omilla yksilöasiakkaillamme ja saaneet niin hyviä tuloksia, että pystymme lupaamaan ohjelmalle 100%-tyytyväisyystakuun. Asiakkaamme ovat kasvattaneet pakaran ympärysmittaa 3 kuukaudessa keskimäärin 4 cm, samalla, kun rasvaprosentti on pienentynyt ja vyötärö kaventunut.

Ohjelman teho perustuu pakaran eri osien täydelliseen väsyttämiseen – riittävällä palautumisella, tietysti. Tällä ohjelmalla saat taatusti näyttävyyttä pakaraan, mutta myös voimaa. Pakaralihasten vahvistaminen voi mm. lievittää selkäkipuja.

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Saatat myös pitää...

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >