Salin käyttöaste juuri nyt:

Get Toned III

24,90 

Onko treenitauko päässyt venähtämään tai aika edetä seuraavaan ohjelmaan Get Toned-sarjassa? Tämä ohjelma sopii sinulle, joka hallitset salitreenaamisen perusteet, mutta rasvaa olisi vielä poltettavaksi. Oikeaoppiset tekniikat pääasiassa vapailla painoilla tehtäviin liikkeisiin tehostavat treeniä entisestään. Tämän ohjelman jälkeen sinulla on vankka pohja jatkaa kohti seuraavaa tavoitettasi!

Rasvanpoltto on tehokkaampaa, kun olet jo kerryttänyt hieman lihasta. Tiesithän, että lihasmassa kuluttaa enemmän energiaa kuin rasvamassa – myös levossa?

Get Toned III on 1-jakoinen kuntosaliohjelma, jossa treenataan kehon jokainen päälihasryhmä. Ohjelma on jatkoa Get Toned I– ja II-ohjelmille. Yhdistä Prässin ravintovalmennuksen kanssa!

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >