Salin käyttöaste juuri nyt:

Get Toned II

24,90 

Lisää tehoja rasvanpolttoon? Olet jo saavuttanut ensimmäisen stepin ja salilla treenaaminen on luontevampaa. Nyt on aika nostaa panoksia ja haastaa lihaksia uudella tavalla. Muutamat vapailla painoilla tehtävät liikkeet aktivoivat lihaksesi kokonaisvaltaisemmin, tukien painonpudotusta. Samalla vahvistut ja tunnet, kuinka itsevarmuus kohenee jokaisen vuodatetun hikipisaran edestä!

Rasvanpoltto on tehokkaampaa, kun olet jo kerryttänyt hieman lihasta. Tiesithän, että lihasmassa kuluttaa enemmän energiaa kuin rasvamassa – myös levossa?

Get Toned II on 1-jakoinen kuntosaliohjelma, jossa treenataan kehon jokainen päälihasryhmä. Ohjelma on jatkoa Get Toned I -ohjelmalle. Tästä voit helposti edetä Get Toned III -ohjelmaan. Yhdistä Prässin ravintovalmennuksen kanssa!

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >