Salin käyttöaste juuri nyt:

Core Kuntoon

19,90 

Aika vahvistaa keskivartaloa raskauden jälkeen? Tällä maltillisella vatsalihasohjelmalla vahvistat tärkeimpiä keskivartalon lihaksia raskauden jälkeen. Mukana ripaus liikkuvuusharjoittelua etenkin rintarangalle sekä tasapainoa kehittäviä liikkeitä. Soveltuu myös vatsalihasten erkaumaan – tee liikkeet omien tuntemusten mukaan.

Keskivartalon vahvistaminen raskauden jälkeen voi auttaa selkäkipuihin, parantaa ryhtiä ja helpottaa arjen muita askareita – aloita helposti tällä ohjelmalla!

Core Kuntoon on napakka vatsalihasohjelma, jonka voi tehdä nopeasti vilkkaassakin arjessa. Sinun ei tarvitse erikseen lähteä kuntosalille vaan voit tehdä ohjelman kotona, ehkäpä vauvan kanssa? Jokainen raskaus on yksilöllinen, joten treenien pariin palaaminen on myös hyvin yksilöllistä. Tee liikkeet omien tuntemusten mukaan ja vahvista corea pikkuhiljaa. Aloitus on helppoa videoiden ja tarkkojen ohjeiden avulla!

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Jos et ole Prässin jäsen, aktivoimme sinulle myös Kuntosi-tunnukset seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >