Salin käyttöaste juuri nyt:

Julkaistu: 15 maaliskuun, 2020

Elämme haastavia aikoja ja haluamme olla mukana talkoissa torjumassa koronaviruksen etenemistä. Tämän takia perumme tulevalla viikolla (viikko 12) kaikki ryhmäliikuntatuntimme: Prässi-Huolto, Prässi-Venyttely, Prässi-Treenit, Prässi-Kidsit ja Prässi-Seniorit. Muuten Prässi Kuntokeskus on auki normaalisti.

Ryhmäliikuntatunnit / tai osa tunneista perutaan tarvittaessa aina viikko kerrallaan. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja toimimme vastuullisesti niiden mukaan turvataksamme turvallisen harjoitteluympäristön.

Vaikka tilanne on hankala emme halua valittaa, tai lannistua epidemian edessä. Tulemme taistelemaan tautia vastaan ja uskomme, että tämä taistelu voitetaan. Käytämme vapautuvan ajan (ryhmäliikuntatuntien peruminen, tapaamisten peruminen jne.) toiminnan kehittämiseen ja aiomme olla epidemian jälkeen entistä parempi kuntokeskus.

Siihen asti tarvitsemme teitä kaikkia ja haastamme teidät yhteisiin talkoisiin!

Olemme tehostaneet salin siivousta ja lisänneet hygieniatuotteita pukuhuoneeseen ja sekä salin puolelle. Erityisen tarkkana saamme olla riskiryhmien kanssa. Riskiryhmään kuuluvat iäkkäät henkilöt sekä henkilöt, joilla on jokin perussairaus. 

Pese käsiäsi tullessa salille ja lähtiessä salilta – Tiesithän että oikea tapa pestä käsiä on tehdä se runsaalla vedellä ja saippualla. Olemme lisänneet saippuoita ja papereita niin pukuhuoneisiin, kuin salillekin. Myös ohjeet pesusta löytyvät salilta.

Suojaa suusi ja nenäsi, kun yskit tai aivastat – Yski ja aivasta hihaasi. Jos mahdollista, niin käytä kertakäyttöistä nenäliinaa. Laita käytetty liina roskiin.

Pyyhi tarvittaessa käyttämäsi välineet ja laitteet salilta löytyvällä paperilla ja desinfiointiaineella.

Voit käyttää myös salihanskoja, mikäli sinulla sellaiset löytyy.

Ja jos olet sairas vältä treenaamista salilla – Jos sinulla on tunne, että et ole terve, tai koet selkeitä sairauden oireita kuten flunssaa ja kuumetta, niin muutaman päivän salitauko on varmasti hyväksi.⠀

yst Prässin henkilökunta

Jaa eteenpäin: