Hei sinä 60 + nainen tai mies! Oletko miettinyt saliharrastuksen aloittamista tai olet jo käynyt salilla ja kaipaat lisää tehokkuutta harjoitteluun? Nyt siihen on mahdollisuus pienryhmässä, missä saat ohjeet turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun. Jos sinulla on jotain rajoitteita/ vaivoja, niin ne huomioidaan harjoittelussa.

Senioreiden salistartti pienryhmä

Hinta 125 €/kk, hinta sisältää valmennuksen lisäksi salijäsenyyden ja 1 x kehoa huoltavaa joogaa viikossa.

Kesto 2 kk, sisältää 6 yhteistä tapaamista ja viikottaiset joogatunnit. Ryhmän koko n. 6 henkilöä

Valmentaja: hyvinvointivalmentaja, liikunnanohjaaja ja hieroja Susanna Mendelin-Sonny.

Ajankohta: aloitus 14.1 2019, yhteiset tapaamiset maanantaisin klo 10-11 (käynnistymisen edellytys, että ryhmään saadaan riittävä osallistujamäärä).

Pienryhmässä opetetaan käyttämään monipuolisesti Prässin monipuolisia ja turvallisia kuntosalin laitteita ja eri välineitä. Valmentaja opettaa lisäksi liikkeitä, mitä voi jatkossa tehdä myös kotona. Tavoitteena on vahvistaa koko kehoa, ylläpitää toimintakykyä ja oppia syömään riittävän proteiinipitoista ravintoa, jotta lihakset säilyy iän karttuessa. Vahva keskivartalo auttaa erityisesti selän kunnossa pysymiseen ja sen kuntouttamiseen, jos selkäongelmia jo esiintyy. Lisätään liikkuvuutta ja koko rangan seudun hyvinvointia kehonhuollon oikeilla liikkeillä. Valmennuksen aikana osallistujat saavat arvokasta tietoa oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen ja eri osatekijöiden (uni, ravitsemus, stressi) vaikutuksesta siihen. Kattavat kuntotestit ja Kuntosi-sovellus antavat tietoa valmennettavalle koko prosessin ajan. Viikottaiset aamun joogatunnit huoltavat kehoa sekä mieltä.