Salin käyttöaste juuri nyt:

Prässi-Puntti

Haluatko lisää voimaa? Haluatko lisää lihaksia? Haluatko näyttää vahvemmalta? Haluatko oppia syömään näitä tavoitteita tukeaksesi? Jos nämä asiat herättivät mielenkiinnon, nyt on aika muutokseen.

Prässin Puntti-pienryhmä iskee harjoittelun perimmäisyyden ytimeen. Harjoitellaan kovaa, mutta järkevästi uusilla tutkituilla metodeilla. Sinun ei tarvitse olla siis vielä oman elämän Schwarzenegger – riittää, että sinulla on halua muutokseen.

Puntti-pienryhmän tulokset ovat olleet huikeita. Muutokset kehonkoostumuksessa, voimatasoissa ja näyttävyydessä ovat parantuneet selkeästi lähtötasoon verrattuna. Tulosten lisäksi panostamme voimakkaasti ryhmäytymiseen. Vaikka harjoittelemme kovaa, on se silti aina äärimmäisen mukavaa.

Puntti-ryhmän sisältö

Puntti-ryhmä alkaa aina ryhmän tutustumisella ja lähtötasojen mitttaamisella. Mittauksessa hyödynnämme omaa Kuntosi-valmennussovellustamme, jonne kaikki testitulokset tallentuvat. Testaamme lähtötasot perusliikkeissä, joissa haluamme kehittyä (penkkipunnerrus, kyykky, leuanveto, maastaveto) ja lisäksi monia muita yleiseen kuntoon liittyviä asioita. Samaisesta Kuntosi-sovelluksesta löytyvät myös kaikki valmennukseen liittyvät asiat, kuten video-ohjatut treenit, harjoituskalenterit ja muu kommunikaatio ryhmän välillä.

Puntti-ryhmän ohjelmointi rakentuu PHAT (Power Hypertrophy Adaptive Training) metodin pohjalle. Metodin ideana on rakentaa samalla sekä näyttävää kehoa, että lisätä voimatasoja. Ohjelmassa on raskaampia power-päiviä ja kevyemmällä kuormalla toistettavia hypertrophy-päiviä. 

Harjoituksia on 4-5 viikossa, joten aikaa harjoitteluun täytyy löytyä jonkun verran. Koska joka päivä ei ryskätä kovilla painoilla, on harjoitteleminen turvallisempaa eikä hermoston kannalta liian kuluttavaa.

Ohjelmat vaihtuvat 3kk välein, jolloin lihakset saavat taas uuden ärsykkeen ja maksimaalisen kehittymisen potentiaalin.

Hox! Tiesithän, että sinun ei välttämättä tarvitse olla Prässin jäsen tai asua Limingassa osallistuaksesi Prässin pienryhmävalmennukseen. Vain tapaamiset ovat Limingassa. Muu harjoittelu ja yhteydenpito tapahtuvat kätevästi Kuntosi-sovelluksella.

Prässillä valmennukseen kuuluu kuitenkin aina salijäsenyys, joten siitä ei tarvitse maksaa valmennuksen aikana erikseen.

PUNTTI

Valmennusideologiamme

Prässin valmentajia yhdistävät seuraavat asiat: intohimo, ammattitaito, kokonaisvaltaisuus, ymmärrys ja tuki. Prässin valmennusideologia kiteytyy sanoihin: tapa, mieli, voima, teho, tahto ja taito.

Prässin valmennus perustuu asiakaslupaukseemme: ”Teemme sinusta vahvan”. Kokonaisvaltaisesti vahva on tasapainossa niin liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen kuin mielen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta. Valmennuksessa keskitytään siis jokaiseen hyvinvoinnin osa-alueeseen, joita ovat stressinhallinta, riittävä uni, ravitsemus, lihaskunto, aerobinen harjoittelu, kehonhuolto ja järkevä arjen suunnittelu.

Prässi on ensisijaisesti valmennuskeskus ja tilat mahdollistavat menestyksekkään harjoittelun. Työkaluina valmennuksessamme on valmentajien pitkä valmennuskokemus ja sisäinen koulutus sekä itsekehittämämme Kuntosi-valmennussovellus. Ainutlaatuinen valmennusmenetelmämme on antanut meille mahdollisuuksia päästä entistä parempiin tuloksiin asiakkaiden kanssa.

PUNTTI

Sami Alalauri

Samin pitkä tausta ammattiurheilijana ja lähes 15v kokemus valmentamisesta luovat vankan pohjan valmentamiselle. Sami on valmentanut uran aikana satoja ihmisiä kohti heidän tavoitteitaan. Asiakkaana on ollut huippu-urheilun todellisia ammattilaisia, mutta paljon myös ihan tavallisia kuntoilijoita.

Samille tärkeää on asiakkaan kohtaaminen ja asiakkaan tarpeiden huomioiminen. Yksikään valmennus ei ole samanlainen, vaan se muokkautuu aina asiakkaan tarpeiden mukaan asiakasta parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Sami lähtee valmennuksiin ja treeneihin aina tosissaan, mutta ei kuitenkaan liian vakavasti. Samin valmennusote on kokonaisvaltainen ja Sami panostaa paljon ymmärtääkseen asiakkaan kokonaiskuormitusta, jotta valmennuksilla päästään asiakkaan tavoitteisiin.

Hyödyt valmennuksen jälkeen

Jos mietit valmennuksen hyötyjä, niin hyödyt eivät sijoitu vain valmennusjakson ajalle. Prässin filosofiana on tuottaa asiakkaalle kestäviä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkaluja koko elämän ajalle.

  • Harjoittelun ja arjen rytmitys
  • Hiilihydraattitietoinen ruokavalio osaksi arkea ja elämää (ei dieettejä enää koskaan)
  • Kuntosaliharjoittelu, liikkeet, tekniikat ja metodit – lukuisia harjoituksia valmiina käyttöön
  • Kestävyyskuntoharjoittelun perusteet (miten aloitan kestävyysharjoittelun ja miten teen sitä jatkossa)
  • Työkaluja stressin ja unen hallintaan
  • Liikkuvuusharjoitteet ja opit liikkuvuuden ylläpitämiseen
  • Keskivartaloharjoitteet ja ymmärrys keskivartalon harjoittamiseen
  • Kokonaisvaltaisen harjoittelun ideologian sisäistäminen

Tämä tieto on valmennuksen jälkeen sinun hallussa!

Pienryhmävalmennusten hinnoittelu ja aikataulut

Puntti-tiimi -pienryhmä 135 €/kk

Haluatko kysyä ryhmästä suoraan valmentajalta?