Salin käyttöaste juuri nyt:

Nappaa tästä ohje talteen!

Pohja:
– 2 1/2 dl vettä
– 25 g hiivaa
– 1 rkl hunajaa
– 2 tl psylliumia
– 1 tl suolaa
– 4 dl gluteenitonta jauhoseosta
– 4 rkl oliiviöljyä

Täyte:
– tomaattimurska
– 2 dl pilkottuja kirsikkatomaatteja
– juustoraastetta

Päälle:
– ilmakuivattua kinkkua
– rucolaa

Valmistusohje:
1) Mittaa kädenlämpöinen vesi ja liota hiiva joukkoon. Lisää hunaja ja psyllium, sekoita hyvin. Anna psylliumin turvota n. 5 min.
2) Lisää suola ja jauhot erissä. Vaivaa taikinaa ja lisää öljy. Anna taikinan kohota n. 20 min.
3) Kumoa taikina ja jaa se kahteen osaan. Muotoile pyöreiksi pizzoiksi jauhoa apuna käyttäen ja laita pellille.
4) Levitä pohjan päälle tomaattimurska, juustoraaste sekä pilkotut kirsikkatomaatit.
5) Laita uuni kuumenemaan 225 °C. Paista noin 10-15 min.
6) Ota pois uunista ja lisää ilmakuivatut kinkut sekä rucola. Halutessasi voit laittaa myös mozzarellaa.

NAUTI!