Salin käyttöaste juuri nyt:

Prässin jäsenyyden sopimusehdot

Prässin kuntokeskuksen jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyttä ei voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Henkilökohtaista jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Prässi havaitsee kortin väärinkäytöksiä (esimerkiksi samalla kortilla tulee useampia ihmisiä salille tai korttia käyttää väärä henkilö) on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä kortin luovuttaneelta jäseneltä 150 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Prässillä ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Prässin kuntokeskuksen jäsenyydessä ei ole sitoutumispakkoa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuukausijäsenyys (39 €/kk) ja voit irtisanoa jäsenyytesi kuukauden irtisanomisajalla.

Prässi voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Prässin salilla tulee noudattaa kuntosalin sääntöjä.

Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@prassi.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Prässillä on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Prässin kuntokeskuksen jäsenellä on taukomahdollisuus, jos kyseessä on raskaus, asepalvelus tai vakava sairaus. Tauosta tulee sopia erikseen Prässin henkilökunnan kanssa ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Taukoaika tarkoittaa sitä, että sovittuun taukoon määritellään aloitus- ja loppumisaika ja kortti aktivoituu automaattisesti uudelleen ilman liittymismaksua. Tauko alkaa siitä päivästä, kun luotettava sairaslomatodistus lähetetään/toimitetaan Prässille osoitteeseen info@prassi.fi, taukoa ei myönnetä jälkikäteen.

Kuntoilu Prässissä tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa kuntokeskuksissa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Prässissä ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Prässi ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Jäsenen tulee ilmoittaa Prässiin nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta osoitteeseen info@prassi.fi. Tiedot voit käydä vaihtamassa myös itse omilla tunnuksillasi.

Prässi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Prässin verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta.

Prässillä ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Prässi ei ole vastuussa ylivoimaisista esteistä, jotka estävät tai rajoittavat Prässin jäsentä käyttämästä kuntosalia. Ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa sellainen tapahtuma, jota Prässi ei ole voinut ennakoida tai estää kohtuullista huolellisuutta noudattaen. Tällaisia esteitä ovat esimerkiksi sota, epidemiat, pandemiat, sisäiset levottomuudet, luonnonmullistukset, avin määräykset kuntosalin sulkemisesta.

 

Jäsenyyteen kuuluvia ryhmäliikuntatunteja ei pidetä loma-aikoina (kesäloma/syysloma/talviloma), jouluviikoilla ja juhlapyhinä. Muun ryhmäliikunnan osalta noudatamme kesällä kesäajan kalenteria. Prässillä on oikeus muuttaa tarjoamansa ryhmäliikunnan sisältöä ja tuntien ajankohtia.

Prässillä on oikeus siirtää sopimus kolmannelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

Prässi kuntokeskuksen ikäraja on 13 vuotta. Alaikäisen jäsenen laskunsaajaksi määritellään huoltajan yhteystiedot.

Jäsenyyden maksaminen onnistuu laskulla, e-laskulla tai liikuntaetuuksilla

Kuukausimaksusi hoituvat laskulla tai e-laskuna. Noutaessasi jäsenkortin Prässin kuntokeskuksen toimistolta, saat samalla ohjeen e-laskun tekemiseen. E-lasku tilataan kerran ja voit halutessasi valita automaattisen hyväksynnän, jolloin maksut veloittuvat suoraan tililtäsi eräpäivänä. Mikäli et tee e-laskutilausta, saat laskun kuukausittain sähköpostilla.

Kuukausimaksun voit liittymisen jälkeen maksaa myös Smartumin, Edenredin, Tyky-virikesetelien, eazybreakin sekä ePassin avulla.

Sähköiset etuudet tulee tilittää netin kautta Prässille yhtä kuukautta ennen toivottua hyvityskuukautta, muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Kun teet Prässille liikuntaetuudella sähköisen siirron, muista ilmoittaa asiasta sähköpostilla osoitteeseen: info@prassi.fi. Setelit toimitetaan Prässin toimistolle tai toimiston edessä olevaan laatikkoon viimeistään yhtä kuukautta ennen toivottua hyvityskuukauden eräpäivää, muuten hyvitys kohdistuu seuraavalle kuukaudelle. Setelit toimitetaan suljetussa kirjekuoressa, jonka kuoressa jäsenen koko nimi.

Kuukausijäsenyyden hinta on 39 €. Liittymismaksu on 20 € (sisältää tunnuksien luomisen ja kulkukortin salille) Osta tästä.

Liittymismaksu vanhaan korttiin 10 €, aktivointi korttiin voidaan tehdä etänä. Jos olet aikaisemmin ollut Prässin jäsen ja korttisi on tallessa ja haluat palata salin jäseneksi, niin tässä tapauksessa pyydä aktivointi jäsenyyteesi sähköpostilla info@prassi.fi.

HUOM! Liittymismaksua (20 €) ei peritä opiskelijoilta tai eläkeläisiltä, tästä tulee esittää luotettava todistus. Opiskelijat tai eläkeläiset voivat liittyä salin jäseneksi ilman liittymismaksua kuitenkin vain kaksi kertaa kalenterivuoden aikana. Koululaiset eivät ole oikeutettuja tähän etuun, laskutus menee huoltajalle.

Jäsenkortin voi hakea päivystysaikaan arkipäivisin tai erikseen sovittuna aikana. Sali on avoinna joka päivä klo 5-23. Päivystysaika on ma & ke klo 16-18 ja ti klo 16-17.30. Toimistotöitä liittyen esimerkiksi liikuntaetuuksilla maksamiseen teemme arkipäivisin. Lisätietoja saat osoitteesta: info@prassi.fi

Jäsenyyden irtisanomisaika on 1 kk

Prässin kuntokeskuksen jäsenyydessä ei ole sitoutumispakkoa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuukausijäsenyys ja voit irtisanoa jäsenyytesi kuukauden irtisanomisajalla.

Irtisanomisesta tulee aina tehdä ilmoitus Prässiin sähköpostilla osoitteeseen info@prassi.fi.

TARVITSETKO APUA?

Autamme mielellämme jäsenyyteen liittyvissä asioissa.