Juoksukoulu on tarkoitettu kaiken tasoisille juoksijoille tai juoksemisesta kiinnostuneille.

Prässin juoksukoulu

Hinta 135 €/kk (yht. 405 € / 3kk), hinta sisältää juoksukoulun ohjelman lisäksi kaikki Prässin kuntokeskuksen palvelut (salijäsenyyden 3kk, ohjelmat salille tukemaan juoksua, Prässi-treenit ja kehonhuoltotunnin.)

Kesto 3 kk, sisältää 13 tapaamista. Jokaisella tapaamisella oma juoksemiseen liittyvä aihealue.Tapaamiset aina tiistaisin klo 18.00.
Ryhmän koko n. 20 henkeä
Valmentaja: Jorma Jokela

Ajankohta: 26.3. – 25.6.2019

Liity nyt Prässi juoksukouluun. Halusimme rakentaa juoksukoulun, jossa juoksukoulun sisältö ja muut palvelut antavat parhaan mahdollisen tuen aloittaa tai kehittyä juoksijana. Juoksukoulun sisältö on rakennettu juoksuvalmentaja Jorma Jokelan johdolla ja Jormaa tukemassa mm. saliharjoittelussa ovat Prässin kokeneet valmentajat. Juoksukoulun sisällössä on otettu huomioon kaikki se, mitä juoksemisesta tulisi teoriassa ja käytännössä tietää. Yhteistapaamisten alussa paneudutaan aina teoriassa harjoituksen teemana olevaan aihealueeseen. Sen takia juoksukoulussa ei vain suoriteta, vaan samalla opitaan perusteet kestävyysliikunnan harjoittamisesta ja harjoittelusta. Juoksukoulun sisällön lisäksi kaikki Prässi-kuntokeskuksen palvelut ovat osallistujien vapaassa käytössä. Mm. kuntosali käytössä 05.00 – 23.00. Kehonhuoltotunti maanantaisin klo 18.00, Prässi-treenit tiistaina ja torstaina klo 18.00 ja 19.00, lisämaksusta lihashuoltoa / hierontaa Prässin tiloissa urheiluhieroja Matias Keskitalon tarjoamana.

Juoksukoulu on tarkoitettu kaiken tasoisille juoksijoille tai juoksemisesta kiinnostuneille. Juoksijoille tehtävät taso-ohjelmat antavat mahdollisuuden kehittää juoksukuntoa omalla yksilöllisellä tasolla. Prässin kuntosalin muut palvelut tukevat ja monipuolistavat kunnon kehittymistä. Innostavassa ja osaavassa ilmapiirissä hyvä kunto “tarttuu”.
Jokaisella kokoontumiskerralla on jokin ominaisuus/teema jota harjoitetaan.

Juoksukouluun tuleville tehdään Kuntosi -kuntotesti, jonka avulla laaditaan henkilökohtainen taso-ohjelma. Harjoittelupaikkoina käytetään Prässin tiloja, kevyenliikenteen väyliä, läheisiä sorateitä, Rantakylän luonnonkaunista ulkoilualuetta ja urheilukenttää.
Lumitilanteen salliessa hyödynnämme maastojuoksu/polkujuoksu -mahdollisuutta

Juoksukoulun valmentajana toimii pitkän linjan kestävyysjuoksuvalmentaja Jorma Jokela. Jormalla on valmennuksessa lukuisia eliittitason juoksijoita ja Jorman valmennettavat voittivat vuonna 2018 kahdeksan (8) sm-mitalia. Jormalla on oma juoksutausta ja valmentajakoulutusta monissa eri asteissa. Viimeisenä ammattivalmentajatutkinto joulukuussa 2018.