Salin käyttöaste juuri nyt:

Prässi-Fitness

Prässi Fitness-tiimi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat harjoittelulta enemmän. Pelkkä saliharjoittelu ei enää anna tarpeeksi motivaatiota ja mielessä saattaa siintää ajatus, että oikeanlaisella harjoittelulla saisi mahdollisimman kauniin ja terveen näköisen vartalon! Fitness-tiimin tavoitteena on treenata johdonmukaisesti, progressiivisesti ja pyrkiä elämänsä parhaaseen kuntoon. Kausi huipentuu tiimi- ja yksilökuvauksiin!

Pyrimme valmennuksessa terveellisyyteen, oikeanlaisiin tekniikoihin ja kattaviin kuntosaliohjelmiin. Kaiken harjoittelun tavoitteena on saada lihasmassaa piirtymään ja rasvaprosenttia alemmas. Valmentajan vuosikausien kokemus oikeanlaisesta ruokavaliosta harjoittelun tukena on merkittävässä roolissa kehittymisessä ja palautumisessa.

Haastattelemme puhelimitse kaikki valmennuksesta kiinnostuneet. Haluamme tiimiin innostuneita ja motivoituneita naisia, joita kiinnostaa fitness-urheilu. Alaikärajana 18 vuotta, 17-vuotiaat vanhempien luvalla.

Fitness-tiimin tuki, yhteiset harjoitukset ja monipuoliset ohjelmat takaavat sen, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa elämäsi paras kunto!

FIT-tiimin sisältö

FIT-tiimi alkaa aina ryhmän tutustumisella ja hyvinvointikartoituksella. Alkukartoituksessa hyödynnämme omaa Kuntosi-valmennussovellustamme, jonne kaikki testitulokset tallentuvat. Testaamme lähtötasot niin liikkuvuuden, lihaskunnon, yleisen kunnon kuin stressin ja unen kannalta. Kehonkoostumusta seuraamme läpi valmennuksen. Samaisesta Kuntosi-sovelluksesta löytyvät myös kaikki valmennukseen liittyvät asiat, kuten video-ohjatut treenit, harjoituskalenterit ja muu kommunikaatio ryhmän välillä.

Fitness-tiimi tuottaa joka vuosi huikeita tuloksia – vuoden valmennuksessa rasvaprosentti on keskimääräisesti pienentynyt 10-15 %, vyötäröltä lähtenyt yli 10 cm ja painoa tippunut jopa 17,2 kg!

Harjoituksia on 3-6 viikossa, sisältäen kuntosalitreeniä kattavien ohjelmien mukaan, toiminnallisia treenejä/Prässi-treenejä sekä aerobista harjoittelua. Lisäksi huollamme kehoa liikkuvuusharjoittelulla joko kotona tai Prässin ryhmäliikuntatunneilla.

Hox! Tiesithän, että sinun ei tarvitse olla Prässin jäsen tai asua Limingassa osallistuaksesi Prässin pienryhmävalmennukseen. Vain tapaamiset ovat Limingassa. Muu harjoittelu ja yhteydenpito tapahtuvat kätevästi Kuntosi-sovelluksella.

Prässillä valmennukseen kuuluu kuitenkin aina salijäsenyys, joten siitä ei tarvitse maksaa valmennuksen aikana erikseen.

Valmennusideologiamme

Prässin valmentajia yhdistävät seuraavat asiat: intohimo, ammattitaito, kokonaisvaltaisuus, ymmärrys ja tuki. Prässin valmennusideologia kiteytyy sanoihin: tapa, mieli, voima, teho, tahto ja taito.

Prässin valmennus perustuu asiakaslupaukseemme: ”Teemme sinusta vahvan”. Kokonaisvaltaisesti vahva on tasapainossa niin liikunnan, ravitsemuksen, palautumisen kuin mielen ja sosiaalisen hyvinvoinnin kannalta. Valmennuksessa keskitytään siis jokaiseen hyvinvoinnin osa-alueeseen, joita ovat stressinhallinta, riittävä uni, ravitsemus, lihaskunto, aerobinen harjoittelu, kehonhuolto ja järkevä arjen suunnittelu.

Prässi on ensisijaisesti valmennuskeskus ja tilat mahdollistavat menestyksekkään harjoittelun. Työkaluina valmennuksessamme on valmentajien pitkä valmennuskokemus ja sisäinen koulutus sekä itsekehittämämme Kuntosi-valmennussovellus. Ainutlaatuinen valmennusmenetelmämme on antanut meille mahdollisuuksia päästä entistä parempiin tuloksiin asiakkaiden kanssa.

Fitness-tiimin päävalmentajana toimii Prässi kuntokeskuksen valmentaja Katja Kukkula.

Katja on niitä harvoja suomalaisia personal trainereita, jotka ovat tehneet päätöikseen valmentajan työtä jo kohta 15 vuoden ajan.

Katjan vahvuuksia on toiminnallinen anatomia, hyvät tekniikat, tules -ongelmaisten valmentaminen, fitness/kehonmuokkaus, urheilijoiden fysiikkavalmennus, palautuminen ja ravitsemus.

Katjan tieto- ja ammattitaito pohjautuvat useisiin eri valmentajan koulutuksiin niin ravitsemuksen, huippu-urheilun kuin kuntosalivalmennuksen saralla.

Valmentajana Katja on kannustava ja ymmärtävä, jolloin treeneissä on aina hyvä fiilis. Valmennuksessa Katja painottaa vahvasti kokonaisvaltaisuutta, armollisuutta ja kiltteyttä.

Hyödyt valmennuksen jälkeen

Jos mietit valmennuksen hyötyjä, niin hyödyt eivät sijoitu vain valmennusjakson ajalle. Prässin filosofiana on tuottaa asiakkaalle kestäviä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkaluja koko elämän ajalle.

  • Harjoittelun ja arjen rytmitys
  • Hiilihydraattitietoinen ruokavalio osaksi arkea ja elämää (ei dieettejä enää koskaan)
  • Kuntosaliharjoittelu, liikkeet, tekniikat ja metodit – lukuisia harjoituksia valmiina käyttöön
  • Kestävyyskuntoharjoittelun perusteet (miten aloitan kestävyysharjoittelun ja miten teen sitä jatkossa)
  • Työkaluja stressin ja unen hallintaan
  • Liikkuvuusharjoitteet ja opit liikkuvuuden ylläpitämiseen
  • Keskivartaloharjoitteet ja ymmärrys keskivartalon harjoittamiseen
  • Kokonaisvaltaisen harjoittelun ideologian sisäistäminen

Tämä tieto on valmennuksen jälkeen sinun hallussa!

Fitness-tiimi pienryhmä 150 €/kk

Seuraava Fitness-tiimi alkaa 4.9. 2023.

Hakemukset: katja.kukkula@prassi.fi
Vapaamuotoisten hakemuksien ja puhelinhaastattelun perusteella valitsemme uudet tiimiläiset.

HAE MUKAAN TIIMIIN