Prässi tarjoaa yrityksellesi mm. KuntosiTM-kuntotestit, toiminnallista treeniä yrityksesi tiloissa, First-beat mittauksia ja räätälöityjä TYKY-päiviä!

KuntosiTM-testit:

Olemme käyneet eri yrityksien tiloissa tekemässä kuntotestejä henkilöstölle. Voimme tehdä samalle yritykselle vuosittaiset testit ja vertailla tuloksia, sekä tehdä analyysi koko henkilöstön kuntotasosta. Testit voidaan järjestää jopa 60 hengelle 4 tunnin sisään.

Toiminnalliset treenit yrityksien tiloissa:

Voimme suunnitella treenit yrityksen henkilökunnalle yrityksen tiloissa. Olemme pitäneet esimerkiksi Kalibro Oy:n tiloissa treenejä viikottain jo kolmen vuoden ajan.

Kalibron oma palaute: Viikottaiset treenit ovat vaikuttaneet positiivisesti terveyteen, innostaneet meitä liikkumaan enemmän myös vapaa-aikana, työyhteisö on tiivistynyt, yhdessä tekemisen meininki parantunut, “vaivat” vähentyneet, kunto parantunut ja työtekijät oikein odottavat viikkottaista treeniä, josta jutellaan myös kahvitunneilla. Kalibron väki kokee, että on hyvä kun treenit vetää ulkopuolinen henkilö ja he saavat ammattitaitoisia ohjeita liikkeiden tekemiseen, niin että jokainen tekee ne oikein.

Firstbeat-mittaukset:

Analyysillä selvitetään mm. kuormitus- ja stressitekijöitä, palautumisen riittävyyttä, unen laatua sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia. Hyvinvointianalyysi on helppo toteuttaa ja soveltuu erinomaisesti suurtenkin henkilöstöryhmien elämäntapamuutosten motivointiin ja seurantaan.

TYKY-päivä yrityksellesi:

  1. Luennot, esim ravitsemus, lihaskuntoharjoittelu, aerobinen harjoittelu, hyvinvointi
  2. Liikunnallinen päivä, esim. suunniteltu toiminnallinen kuntorata
  3. Liikuntaohjelmat (kuntosali, kestävyysliikunta, liikkuvuusohjelma, toiminnallinen-ohjelma, kahvakuulaohjelma)
  4. KuntosiTM-kuntotestit tyky-päivänä

Jos haluatte yrityksessä edetä pala kerrallaan, niin räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.