Haluatko kuulua ryhmään, johon on kasattu kaikki se osaaminen, mikä Prässissä on vuosien saatossa omaksuttu. Valmennamme mm. fitness-urheilijoita, NHL-jääkiekkoilijoita ja kestävyyslajin ammattilaisia. Vuosien valmennuskokemus rohkaisi synnyttämään jotain uutta. Nyt kaikki se osaaminen ja kokemus on kasattu yhteen kokonaisuuteen. Syntyi Prässi-klubi!

PRÄSSI-KLUBI

Prässi klubi on tarkoittettu henkilöille, jotka haluavat ymmärtää hyvinvoinnista kaiken. Olemme valmentaneet satoja asiakkuuksia ja saaneet kunnian harjoittaa ammattiurheilijoita, omaa fitness-tiimiä ja lukemattomia muita asiakkaita ja ryhmiä. Kaikista näistä kokemuksista kehitimme tämän ryhmän. Prässi -klubi tarjoaa vuoden aikana kaiken sen tiedon ja ymmärryksen, mitä kokemustemme kautta olemme omaksuneet.

Fitness-tiimin valmennuksessa olemme kehittäneet itseämme lihaskuntoharjoittelussa vuosien ajan. Kestävyysurheilijoita olemme valmentaneet mitä huimempiin seikkailuihin. NHL-jääkiekoilijoiden kanssa olemme kääntäneet kaikki kannot kohti menestyksekkäämpää tulevaisuutta. Ravitsemus on ollut isossa kuvassa kaikissa valmennuksissa. Palautumisen seurannalla olemme saanneet harjoittelusta vielä enemmän irti. Miltä kuulostaisi jos voisit saada kaiken tämän tiedon yhden vuoden aikana?

Vuoden jälkeen ymmärrät harjoittelusta ja sen ohjelmoinnista ja osaat suunnitella omaa harjoitteluasi aivan uudella tavalla. Ymmärrät levon ja ravitsemuksen merkityksen hyvinvointiin ja harjoitusten maksimointiin. Hallitset tekniikoita kuntosalilla ja lenkkipolulla ja tiedät miten tehokas harjoitusohjelma laaditaan. Olet oman itsesi Personal trainer!

Etsimme nyt Prässi-klubiin innostuneita ja motivoituneita henkilöitä, joita kiinnostaa kiivetä oman hyvinvoinnin huipulle. Alaikärajana on 18 vuotta.

Prässi-klubin tuki, yhteiset harjoitukse, luennot ja monipuoliset ohjelmat takaavat ainakin sen, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa elämäsi paras kunto! Mikäli kiinnostut ajatuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

HAKU: Prässi-klubi käynnistyy syksyllä 2016, haun alkamisesta ilmoitetaan pian!