Prässi Fitness-tiimi on tarkoittettu henkilöille, jotka haluavat harjoittelulta enemmän.

PRÄSSI-FITNESS

Prässi Fitness-tiimi on tarkoittettu henkilöille, jotka haluavat harjoittelulta enemmän. Pelkkä saliharjoittelu ei enää anna tarpeeksi motivaatiota ja mielessä saattaa siintää ajatus, että oikeanlaisella harjoittelulla saisi mahdollisimman kauniin ja terveennäköisen vartalon! Fitness-teamin tavoitteena treenata johdonmukaisesti, progressiivisesti ja pyrkiä elämänsä parhaaseen kuntoon. Kausi huipentuu tiimi- ja yksilökuvauksiin.

Pyrimme valmennuksessa terveellisyyteen, oikeanlaisiin tekniikoihin, kattaviin kuntosaliohjelmiin, toiminnallisuuteen ja toiminnallisiin ohjelmiin sekä aerobiseen harjoitteluun. Kaiken harjoittelun tavoitteena on saada lihasmassa piirtymään, rasvaprosenttia alemmaksi ja pyrimme hakemaan oikeanlaisen ruokavalion ja kalorimäärän tukemaan harjoittelua ja jaksamista.

Haastattelemme kaikki valmennuksesta kiinnostuneet. Haluamme tiimiin innostuneita ja motivoituneita naisia, joita kiinnostaa fitness- ja fitness-urheilu. Alaikärajana 18 vuotta, 17-vuotiaat vanhempien luvalla.

Fitness-teamin tuki, yhteiset harjoitukset ja monipuoliset ohjelmat takaavat ainakin sen, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa elämäsi paras kunto! Mikäli kiinnostut ajatuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

HAKU: PRÄSSI FITNESS -TIIMIN 2018-2019 HAKU ALKAA!
Hakuaika: 2.5-15.7. Hakemukset sähköpostiin, katja.kukkula@prassi.fi. Hakemuksien ja haastattelujen perusteella valitsemme 5. vuoden tiimiläiset.

Uuden Fitness-tiimin 2018-2019 kausi (1.vuosi) 20.8.2018-4.8.2019