Prässi Athletics-tiimi on tarkoittettu henkilöille, jotka haluavat harjoittelulta enemmän.

PRÄSSI-ATHLETICS

Prässi Athletics-tiimi on tarkoittettu henkilöille, jotka haluavat harjoittelulta enemmän. Pelkkä saliharjoittelu ei enää anna tarpeeksi motivaatiota ja haaveissa on, että oikeanlaisella harjoittelulla saisi mahdollisimman lihaksikkaan ja terveennäköisen vartalon! Athletics-teamin tavoitteena on treenata johdonmukaisesti, progressiivisesti ja pyrkiä elämänsä parhaaseen kuntoon! Kausi huipentuu tiimi- ja yksilökuvauksiin.

Pyrimme valmennuksessa terveellisyyteen, oikeanlaisiin tekniikoihin, kattaviin kuntosaliohjelmiin, toiminnallisuuteen ja toiminnallisiin ohjelmiin sekä aerobiseen harjoitteluun. Kaiken harjoittelun tavoitteena on saada hyväkuntoinen ja lihaksikas vartalo.

Haastattelemme kaikki valmennuksesta kiinnostuneet. Haluamme tiimiin innostuneita ja motivoituneita miehiä, joita kiinnostaa laadukas valmennus ja itsensä kehittäminen. Alaikärajana 18 vuotta, 17-vuotiaat vanhempien luvalla.

Teamin tuki, yhteiset harjoitukset ja monipuoliset ohjelmat takaavat ainakin sen, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa elämäsi paras kunto! Mikäli kiinnostut ajatuksesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

HAKU: PRÄSSI ATHLETICS -TIIMIN 2018-2019 HAKU ALKAA!
Hakuaika: 2.5-15.7. Hakemukset sähköpostiin, katja.kukkula@prassi.fi. Hakemuksien ja haastattelujen perusteella valitsemme tiimiläiset.

Uuden Athletics-tiimin 2018-2019 kausi (1.vuosi) 27.8.2018-4.8.2019