Tehokkain valmennustuntimme ikinä! Prässi-treeneistä on muodostunut tehokkain ja suosituin yksittäinen valmennustuntimme. (Yhden harjoituksen jälkipoltto jatkuu jopa puolitoista vuorokautta treenin jälkeen!)

MIHIN TREENI PERUSTUU?
Olemme luoneet ja kehittäneet Prässi-treenin ideaa vuosia ja rakentaneet satojen liikkeiden liikepankin harjoituksia varten. Treeni perustuu hiit-harjoitteluun. Teemme yhden tunnin aikana valmentajan johdolla tehokkaan mutta turvallisen kovatehoisen harjoituksen. Yksi harjoitus kuluttaa henkilöstä riippuen 600-1200 kcal treenin aikana. Mikä parasta jälkipoltto treenin jälkeen jatkuu parhaillaan vielä puolitoista vuorokautta!

HARJOITUS
Harjoitus alkaa aina kymmenen minuutin lämmittelyllä, jonka jälkeen teemme 3 kierrosta sykettä nostattavia liikkeitä. Liikkeet on valittu laajasta liikepankista siten, että syke pysyy koko ajan riittävän korkealla saadaksemme harjoituksen vaikutukset maksimaaliseksi. Toisin sanoen teemme sen tehokkaasti, mutta juuri siten, että et väsy harjoituksessa liikaa. Liikkeet ovat omalla keholla tai pienellä vastuksella suoritettavia, joten kuka tahansa kuntotasosta riippumatta voi osallistua Prässi-treeniin!