Salin käyttöaste juuri nyt:

Voima & Liikkuvuus

40,00 

Haluaisitko kasvattaa voimaa ja samalla kehittää kehosi liikkuvuutta? Kyky tuottaa voimaa suurilla liikelaajuuksilla on se uusin juttu, jossa kannattaa olla mukana!

Olet varmasti saattanut törmätä näihin liikkeisin vaikkapa YouTubessa. Nämä ovat juuri niitä liikkeitä, jotka näyttävät sopivan hulluilta ja ne olisi siistiä osata 🙂 Monet liikkeet toteutetaan oman kehon painolla tai erityisvarusteita hyödyntäen.

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa treeniohjelma, joka sisältää kaksi erillistä ohjelmaa liikkuvuuden ja voiman kehittämiseen. Voit tehdä harjoituksia omina harjoituksinaan esimerkiksi kaksi kertaa viikossa tai tukemassa jotain muuta perinteisempää voimaharjoittelua.

Ohjelman idea kumpuaa kaukaa Floridan lämmöstä, jossa opiskellut Meri Karioja on saanut sopivasti vaikutteita verrattuna perinteisempään voimaharjoitteluun.

Tämä on ykköstuote kaikille, jotka haluavat tuoda treeniinsä jotain erilaista ja oppia haastamaan voimaa ja liikkuvuutta uusin tavoin!

Olemme kehittäneet valmennukseen täysin oman menetelmän, jossa yhdistyvät raudanluja valmennuskokemus ja Kuntosi-valmennussovelluksen helppo käytettävyys.

Ohjelma lisätään Kuntosi-sovelluksen kalenteriisi kolmeksi kuukaudeksi. Sen jälkeen ohjelma jää omiin tiedostoihisi, vaikka myöhemmin käytettäväksi.

Tutustu myös muihin treenivaihtoehtoihimme!

Ps. Käsittelemme ostosi mahdollisimman pian ja liitämme ohjelman Kuntosi-sovellukseen. Mikäli et muista sovelluksen tunnuksia ole yhteydessä info@prassi.fi, niin lähetämme tunnukset uudelleen.

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Autamme mielellämme, jos jokin asia jäi painamaan mieltä

Ota yhteyttä >