Prässi-kuntokeskus

Erilainen palveleva kuntokeskus Prässi avataan 4.8.2018 Lakeustaloon Liminkaan. Prässi kuntokeskus on tarkoitettu kaikille treenaajille, niin kuntoilijoillle kuin urheilijoillekin. Kuntosalin palvelujen lisäksi Prässi tarjoaa oman treenisovelluksen, laajan kattauksen ryhmäliikuntaa, testausta, hierontaa ja muita valmennuspalveluja. Kuntosalin kuukausijäsenyys on 39€ / kk, joka sisältää 4krt viikossa olevat Prässi-treenit. Heinäkuun loppuun voimassa vielä ennakkoliittyjän edut elokuu mm. vain 30€! Lue lisää alta.

Alusta asti treenaamista varten suunniteltu tila (n. 600m2). Koska olemme päässeet suunnittelemaan tilat alusta alkaen omaa toimintaa varten, olemme välttyneet kompromisseilta. Laadukkaat, toimivat laitteet ja tyylikkäät materiaalit tekevät Prässi -kuntokeskuksesta miellyttävän paikan harjoitella.

Kaikki kuntosalin laitteet on testattu itse. Tärkeinä seikkoina valinnassa ovat olleet mm. tuntuma harjoitteluun, laitteiden säätöjen helppous, laadukkuus ja turvallisuus. Laitteiden soveltuvuus eri kokoisille ihmisille on varmistettu ja treenaajan koko ei vaikuta harjoitustuntumaan. Salilla on laitteita, joita ei löydä kaikilta muilta saleilta. Salilla on myös paljon tilaa vapaapaino- ja tanko harjoitteluun mm erillinen äänetön Eleikon nostolava.  Aerobisia laitteita on laaja valikoima ja peruslaitteiden lisäksi mm moottoroimaton juoksumatto ja hiihtolaite.

Me haluamme että Prässi -kuntokeskukseen on mukava tulla ja viihtyä. Panostamme palveluun ja ammattitaitoiset omiin segmentteihin erikoistuneet valmentajamme auttavat mielellään kaikessa harjoitteluun liittyvässä. Tartu valmentajaa hihasta ja kysy lisää!