Prässi-kuntokeskus

Erilainen palveleva kuntokeskus Prässi on avattu Lakeustaloon Liminkaan. Prässi kuntokeskus on tarkoitettu kaikille treenaajille, niin kuntoilijoillle kuin urheilijoillekin. Kuntosalin palvelujen lisäksi Prässi tarjoaa oman treenisovelluksen, laajan kattauksen ryhmäliikuntaa, testausta, hierontaa ja muita valmennuspalveluja. Kuntosalin kuukausijäsenyys on 39€ / kk, joka sisältää 4krt viikossa olevat Prässi-treenit.

Koska olemme päässeet suunnittelemaan tilat alusta alkaen omaa toimintaa varten, olemme välttyneet kompromisseilta. Laadukkaat, toimivat laitteet ja tyylikkäät materiaalit tekevät Prässi -kuntokeskuksesta miellyttävän paikan harjoitella.

Kaikki kuntosalin laitteet on testattu itse. Tärkeinä seikkoina valinnassa ovat olleet mm. tuntuma harjoitteluun, laitteiden säätöjen helppous, laadukkuus ja turvallisuus. Olemme varmistaneet laitteiden soveltuvuuden eri kokoisille ihmisille ja treenaajan koko ei vaikuta harjoitustuntumaan. Salilla on laitteita, joita ei löydä kaikilta muilta saleilta. Salilla on myös paljon tilaa vapaapaino- ja tanko-harjoitteluun mm. erillinen äänetön Eleikon nostolava.  Salilla on aerobisia laitteita runsaasti ja peruslaitteiden lisäksi mm. moottoroimaton juoksumatto.

Me haluamme että Prässi -kuntokeskukseen on mukava tulla ja viihtyä. Panostamme palveluun ja ammattitaitoiset valmentajamme auttavat kaikessa harjoitteluun liittyvässä. Tartu valmentajaa hihasta ja kysy lisää!