Prässin jäsenyyden sopimusehdot

Prässin kuntokeskuksen jäsenyys on henkilökohtainen. Jäsenyyttä e voi siirtää tai vuokrata toiselle henkilölle. Henkilökohtaista jäsenkorttia ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Mikäli Prässi havaitsee kortin väärinkäytöksiä (esimerkiksi samalla kortilla tulee useampia ihmisiä salille tai korttia käyttää väärä henkilö) on sillä oikeus päättää jäsenyys välittömästi ja periä kortin luovuttaneelta jäseneltä 150 euron sopimusrikkomusmaksu. Mikäli jäsenyys on päätetty väärinkäytöksen takia, Prässillä ei ole velvollisuutta palauttaa maksettuja maksuja jäsenelle.

Prässin kuntokeskuksen jäsenyydessä ei ole sitoutumispakkoa. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva kuukausijäsenyys (39€) ja voit irtisanoa jäsenyytesi kuukauden irtisanomisajalla.

Prässi voi harkintansa mukaan joko keskeyttää tai päättää jäsenyyden maksamattomien jäsenmaksujen tai kuntosalin ilmapiiriin sopimattoman käytöksen vuoksi. Prässin salilla tulee noudattaa kuntosalin sääntöjä.

Mikäli jäsenyys on keskeytetty maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi, tulee jäsenen ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@prassi.fi sopiakseen maksamattomien laskujen maksamisesta ja jäsenyyden palauttamisesta. Prässillä on oikeus siirtää maksamattomat laskut perintään.

Prässin kuntokeskuksen jäsenellä on taukomahdollisuus, jos kyseessä on raskaus, asepalvelus tai vakava sairaus. Tauosta tulee sopia erikseen Prässin henkilökunnan kanssa ja sen perusteesta tulee esittää luotettava todistus. Taukoaika tarkoittaa sitä, että kun kortti aktivoidaan uudelleen, siitä ei tule enää liittymismaksua.

Kuntoilu Prässissä tapahtuu jäsenen omalla vastuulla ja jäsenen tulee noudattaa kuntokeskuksissa esillä olevia laitteiden käyttöohjeita ja muuta ohjeistusta. Jäsenen tulee huomioida, että Prässissä ei ole aina henkilökuntaa paikalla. Prässi ei vastaa henkilövahingoista tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat jäsenelle tai tämän omaisuudelle. Jäsen vastaa itse vakuutuksistaan.

Jäsenen tulee ilmoittaa Prässiin nimen, puhelinnumeron, osoitteen sekä tilinumeron muutoksesta osoitteeseen info@prassi.fi. Tiedot voit käydä vaihtamassa myös itse omilla tunnuksillasi.

Prässi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hintojen muutokset ilmoitetaan Prässin verkkosivuilla ja jäsenille lähetettävällä uutiskirjeellä ja ne astuvat voimaan ilmoituspäivää seuraavan kuun alusta.

Prässillä ei ole velvollisuutta hyvittää jäsenen maksamia maksuja, mikäli se joutuu hetkellisesti sulkemaan kuntosalin tai osan kuntosalista siellä suoritettavien välttämättömien huoltotöiden tai muiden vastaavien syiden vuoksi.

Jäsenyyteen kuuluvia Prässi-treenejä ei pidetä loma-aikoina (kesäloma/syysloma/talviloma), jouluviikoilla ja juhlapyhinä. Muun ryhmäliikunnan osalta noudatamme kesällä kesäajan kalenteria.

Prässillä on oikeus siirtää sopimus kolmannelle ilman jäsenen nimenomaista suostumusta.

Prässi kuntokeskuksen ikäraja on 13-vuotta. Alaikäisen jäsenen laskunsaajaksi määritellään huoltajan yhteystiedot.